Wat het verschil maakt?! ..

Leer moderne hypnose

Heb je eindelijk de stap gezet en wil je hypnotherapeut worden?

Nieuwetijds Opleidingen biedt een volledig geaccrediteerde opleiding waarmee jij jezelf binnen een jaar hypnotherapeut mag noemen.
De opleiding bestaat uit 7 blokken, met ieder hun eigen verhaal en achtergrond. Je leert niet alleen de fijne kneepjes van het vak hypnotherapie, maar krijg alle handvatten om geheel zelf een praktijk op poten te kunnen zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Hieronder vertellen we je alles over de vakopleiding advanced hypnotherapeut! 

hypnosis

Er zijn veel manieren om les te geven als het gaat om hypnose en er zijn nog meer manieren om met hypnose te werken. Daarom is het belangrijk om de juiste en essentiële basiskennis te leren.

Hypnose kan in een paar dagen worden geleerd. Wat tijd kost, is het opbouwen van vertrouwen, het leren van technieken, de psychologie en werking van het brein plus wat men ethisch kan/moet doen. Wij leren onze studenten echte moderne hypnotherapie.

Je kan je waarschijnlijk afvragen of het niet gewoon hetzelfde is als al de anderen? Maar nee, wij analyseren onze cliënten niet om die informatie dan weer te gebruiken voor een ​​oplossing van de hulpvraag. 

Cliënten hebben het antwoord zelf al. We creëren een opening en brengen op natuurlijke wijze communicatie tot stand tussen bewustzijn, onderbewustzijn en gedrag. Op deze manier kan de client zijn of haar natuurlijke hulpbronnen het meest efficiënt gebruiken.

Hypnose versus Hypnotherapie

Er is een groot verschil tussen het werk van een hypnotiseur en een hypnotherapeut. Het werk van een hypnotiseur is eenrichtingsverkeer, waarbij de hypnotiseur suggesties geeft en meestal hardop voorleest uit een script dat zogenaamd de behoeften van de cliënt dekt.

Het probleem is echter dat in de kern van een specifieke individu dit meestal niet overeenkomt met de woorden van een script; ze kunnen alleen worden gecreëerd door een echte dialoog. Het werk van een hypnotherapeut is een voortdurende dialoog tussen therapeut en cliënt, die een trance opwekkend effect heeft en onmiddellijke inzichten en resultaten oplevert.

De hersenen hebben die nieuwe (hulp)bronnen nodig voor de neuronen om de verandering teweeg te brengen, en het moet met de persoonlijke zaken zijn die voor de client belangrijk zijn. Dat is in geen enkel script terug te vinden!

Wij beiden je moderne, nieuw ontwikkelde technieken en beproefde tools, zodat je ook bij buitengewone uitdagingen succesvol kunt zijn bij je client.

Wil jij ook het verschil maken in iemands leven?

Endorsement of Henk Riem by Martin Castor – The Hypno Academy

Opleiding tot hypnotherapeut.

Vakopleiding van 7 maanden, incl. examen. 

– 7 Blokken van 3 dagen, elke maand een blok
– Totaal 22 dagen
– Gast docenten 
– Afsluiten met een theorie en praktijk examen 
– Je ontvangt 4 internationaal erkende certificaten in totaal

Investering in jezelf

normaal is de prijs voor deze training € 6.497
nu met early bird een voordeel van € 500 investeer jij € 5.997

aanbetaling van € 2.409
plus 12 termijnen van € 299,00

volledige pakket om je eigen praktijk te starten met geweldige tools en technieken.
(geldig tot 30 dagen voor aanvang opleiding, daarna € 6.497)

Live life to the fullest

Geniet. Verken. Ontdek.

Het is dé training om hypnotherapeut te worden met een zeer uitgebreid pakket tools.

Onze training, onder licentie van thehypnoacademy.com – Martin Castor –  is een hypnotherapeut training, met veel scriptless, conversationele, castoriaanse en power hypnose voor toepassingen met cliënten. Alles wat je nodig hebt om te beginnen – of verdiepen als je al enige training hebt gedaan.

Dit gaat verder dan elke andere standaard hypnose training. We geven je moderne hypnose technieken die op een bijzondere efficiënte wijze worden aangeleerd en om direct in de praktijk te brengen.

Wat kan ik doen wanneer ik ben gecertificeerd? 

Wij zijn internationaal gecertificeerd om hypnose trainingen te geven en zijn daardoor in staat om als een van de weinige opleidingsinstituten onze studenten echte moderne hypnotherapie te leren. Je zou kunnen denken dat er nauwelijks verschillen zijn tussen de aangeboden trainingsprogramma’s. Toch hebben wij een andere werkwijze en we hebben de credentials om dat te ondersteunen.

Wanneer je door ons bent gecertificeerd, ben jij in staat de meest uiteenlopende hulpvragen van jouw cliënt, op alle niveaus, te helpen. Via de dialoog en de technieken die we je leren. We gaan je een aantal van de nieuwste state-of-the-art technieken leren waarvan bewezen is dat ze werken en waarvan bewezen is dat ze blijvend zijn.

Dus je kunt krachtige sessies doen, zelfs met de moeilijkste problemen of cliënten.
Buiten hypnose technieken komen ook spirituele onderdelen aan bod zoals o.a. zielenreis, reïncarnatie, maar ook NLP & HNLP technieken.

Deze training is goedgekeurd en gecertificeerd door de volgende nationale en internationale organisaties:

Jouw trainer:

Co-Founder en Hypnose Trainer
  • Internationaal Hypnose Trainer
  • Soulkey Therapeut Trainer
  • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
  • DNA Recovery Trainer
  • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
  • Hypno Coaching trainer (C.O.A.C.H.)
  • Gastic Balloon Methode Trainer

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats, de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

Mijn motto? Er is altijd een weg..

Henk Riem
Wat anderen zeggen…

Ineke

Super training, vol met tools en technieken die ik straks kan inzetten voor alle cliënten die ik wil gaan helpen.

Danny

Fijne training en ook de start met de basis was prettig. En het onderlingen oefenen is heel nuttig. Niet eerder zo'n volle training!

Robin

Op een fijne manier leggegeven en er is een wereld voor mij open gegaan. Wat een prachtige methode om cliënten te helpen.