Gloednieuwe structuur en protocol voor efficiënt loslaten van gewicht

Dit is een droom tool voor elke hypnotherapeut die mensen wil helpen gewicht los te laten en gezonder te worden.

De moderne taal, geavanceerde technieken en het efficiënt diepgaand veranderingswerk zorgen voor de geweldige resultaten van elke klant. Loslaten van gewicht is meer dan alleen het gewicht. Het is een gezond en gelukkig brein, een sterk en energiek lichaam gebaseerd op een gezonde mindset en nieuw gedrag.

Kwaliteit van leven is het sleutelwoord in deze methode.

Geen old school trucs meer, nep-operatie geluidseffecten en overtuigers. In plaats daarvan bouwen we vertrouwen op tussen lichaam en geest, met moderne gesprekstechnieken gebaseerd op wetenschap en state-of-the-art therapie.

De Balloon Methode is een programma met drie sessies met gegarandeerde verandering.

Martin Castor over de Balloon methode

LATEN WE VERDER GAAN DAN HET LOSLATEN VAN DE KILO’S

Wie zei dat de therapie niet leuk kon zijn? Ik zeker niet!

Dit is een proces, gemaakt, dat op meerdere niveaus werkt vóór de cliënt.

Een therapiemodel dat de cliënt motiveert en aanmoedigt om verder te gaan dan “alleen” loslaten van gewicht.

DIT IS WAT JE KRIJGT IN DEZE TRAINING

Ja, we willen dat je echt een compleet pakket krijgt! Een die ervoor zorgt dat je het proces vertrouwt en ook het vertrouwen hebt om het uit te voeren.
Alles wat je ontvangt is een uniek ontwikkeld pakket dat door Martin Castor van The Hypno Academy is gecreëerd.

VOLLEDIGE HANDLEIDING

Je krijgt een volledige handleiding van 62 pagina’s die je door alle details en processen voert. Het geeft je alles wat je nodig hebt om een volledige sessie uit te voeren. De handleiding geeft een compleet overzicht en ook veel achtergrondkennis.

VIDEO DEMO'S

We hebben individuele videodemo’s van elke techniek geproduceerd en ook een volledige sessiedemo. Om je flow en continuïteit te laten zien. We willen dat je je zelfverzekerd voelt. Alles wordt geregistreerd om elk detail uit de handleiding te volgen.

COMPLETE-SESSIEOVERZICHT

Een van de meest voorkomende dingen in trainingen is het niet begrijpen van de uiteindelijke sessie structuur. Vanwege onze Brain Accelerated Learning-stijl hebben we ervoor gezorgd dat je het volledig zult omarmen en begrijpen en dat het zelfs gemakkelijk te volgen is.

INSTRUCTIEPAKKET

Intens en exclusief videopakket! Een complete verzameling instructievideo’s om je te begeleiden en te leren. Allemaal op een manier gemaakt zodat iedereen het kan volgen. We houden ervan om gedetailleerde kennis om te zetten in begrijpelijke en duidelijke wijsheid.

PRACTITIONER FORUM

Wij zijn er voor jou! Je krijgt toegang tot een online campus en forum waar iedereen kan communiceren, ervaringen kan delen en zelfs oefensessies kan opzetten. Dat is de kracht van een goede ontwikkeling. Veel samen  oefenen maakt je een top beoefenaar.

DIEPGAANDE BEGELEIDING

Henk Riem leert je niet alleen de basis. Hij zal je ook comfortabel pushen naar een hoog niveau om er meer uit te halen dan verwacht. Hij zal ideeën en methoden delen om zelfverzekerder te zijn en de inhoud en jezelf nog beter in te zetten.

INHOUD EN Q & A LIVE EVENTS

Dit is een hybride training! En wat betekent dat? Het is een combinatie van live les, oefen sessies en online Q & A. Het is bekend dat er na een training behoefde is aan het beantwoorden van vragen. Om het succes van de studenten te garanderen bieden wij echte Live Online Q & A sessies.

CERTIFICERING

Omdat de training erkent wordt door meerdere van ’s werelds beste en belangrijkste organisaties, streven we naar een professioneel niveau voor ons examen. Toch hoef jij je niet druk te maken, we hebben het zo gemaakt dat het onze verantwoordelijkheid is dat je gecertificeerd wordt en verder gaat dan de vereiste normen.

JOUW CLIËNTEN ZULLEN JE PROMOTEN

Positieve resultaten zorgen voor positieve rimpelingen in het water. Tevreden en verbaasde klanten zullen een bijna automatische advertentie bron zijn en kunnen via via weer voor meer cliënten zorgen. 

WAT IS INBEGREPEN IN DE CONTENT?

Dit zijn de primaire tools en technieken die deze techniek en methode omkaderen.
Om je een overzicht te geven, hebben we ze allemaal verzameld met korte gedetailleerde informatie.
3 SESSIEOVERZICHT

Je krijgt het overzicht voor een volledig overzicht van de drie sessies om uitstekende resultaten te garanderen met elke cliënt.

PRETALK PSYCHOLOGIE

Een geweldige pretalk is de sleutel tot succes. We leren je een perfecte pretalk lay-out met positieve psychologie.

MINDBENDING LANGUAGE

Krijg inzicht in de geheimen van moderne, krachtige mindbending langueage, om een verandering aan te brengen, gedurende de hele sessie.

GESPECIALISEERDE INDUCTIE

We hebben een inductie ontwikkeld die de resultaten nog meer zullen verbeteren en wat ervoor zorgt dat uw cliënt vanaf het begin klaar is voor verandering. Het activeert zintuigen, communicatie en een perfecte trance. Het is allemaal gebaseerd op natuurlijke processen en de middelen van de cliënt zelf.

C & R RELEASE METHODE

We hebben een tweeledige methode. De een is een trauma wat de oorzaak van de cliënt’s toestand is en een andere om fysiek trauma weg te nemen zodat er geen weerstand of ongemak is.

GEDRAGSGENERATOR

Gedrag is vaak een grote uitdaging als het gaat om eten. Met de gedragsgenerator kunnen we een natuurlijke eetgewoonte opbouwen met verstandige keuzes. Uithoudingsvermogen en een sterke wil voor in de toekomst. En vanuit de innerlijke verlangens van de cliënt.

DE BALLON TRIGGER

We hebben een nieuwe sensatie in het lichaam nodig. Deze methode optimaliseert hoe de hersenen bewust de voortekenen van volzitten kunnen herkennen. En wanneer echte trek begint. Het versnelt voor het lichaam de metabolisme en voedingsdetectie.

AC-INTEGRATIEMETHODE

Een briljante integratie- en test tool voor toekomstig succes en onmiddellijk accepteren van de verandering. Het is een manier om twijfel om te zetten in vertrouwen, met een paar eenvoudige stappen en een echte feel-good ervaring.

DE FOCUS BOOSTER

Wat als? Typische vragen die veel klanten stellen over de realiteit na de sessie. Om ervoor te zorgen dat ze zichzelf in alle situaties vertrouwen, hebben we een instant focus- en gedrag verandering tool ontwikkeld die tijdens de sessie wordt geïnstalleerd.

Natuurlijke therapie en succes bij cliënten zijn wanneer je met passie naar je cliënt kijkt en
niet kunt wachten om hun verborgen (hulp)bronnen te ontvouwen. Dat is een voorrecht.

Jouw trainer - Henk Riem

 
  • Internationaal Hypnose Trainer
  • Soulkey Therapeut Trainer
  • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
  • DNA Recovery Trainer
  • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
  • Hypno Coaching trainer
  • Gastic Balloon Methode Trainer

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats, de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

Mijn motto? Er is altijd een weg..

WAT WANNEER WAAR?

De cursus is LIVE EN ONLINE 

De live training

Je krijgt op de eerst dag van inschrijving toegang tot ons full service en content forum. Dan kun je op je eigen snelheid de pre-content bestuderen, waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast gaan we van start met de tools en technieken, nadat we alles hebben gedeeld over het ontstaan, oorzaak en gevolg. Na drie dagen ben je volledig opgeleid tot specialist met kennis over voeding, gedrag en trauma. 

De online Q & A

We gebruiken LiveWebinar, dat krachtig is voor dit soort evenementen.
Alles is geïntegreerd en je hoeft niets anders te doen dan een browser openen. Alle gebeurtenissen worden opgenomen en achteraf gepubliceerd in het forum.

Q&A LIVE EVENT
medio maart 2022  

Het examen

Deze techniek is niet zomaar een techniek, we willen ervoor zorgen dat zowel jij als wij de normen van goede ethiek en kwaliteit volgen. Daarom hebben we een doorlopend examen gedurende de hele training, waarbij we ervoor zorgen dat je alles weet wat je nodig hebt om gecertificeerd te worden.

Het is allemaal gebaseerd op alles wat je dan al weet.

18, 19 & 20 februari 2022

SCHRIJF JE NU IN

3 daagse live training

internationaal gecertificeerd
1297
797
  • Deze training gaat in januari 2022 € 997 kosten (early bird)
  • Prijs nu nog tot 31/12/2021
  • Deze aanbieding komt nooit meer
voordeel

“I never made one of my discoveries through the process of rational thinking”

Albert Einstein

Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen?