Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Bundel aanbieding IER-PEP

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Instant Emotional Relief

Wat als er een snelle en unieke methode was om emotionele stress en emotionele blokkade snel en efficiënt los te laten?

Een techniek voor directe emotionele verlichting ..

Dit is een effectieve methode om te worden uitgevoerd zonder in te gaan op elke negatieve emotie, het vast te houden of eromheen te werken.

Daar in tegen is deze techniek juist een methode waarbij het onderbewuste de negatieve emotie kan overweldigen met onderliggende (hulp)bronnen. Positieve natuurlijke hulpbronnen die ervoor zorgen dat de neurologische netwerken de verandering kunnen maken die nodig is om vooruit te komen.

En het lijk op eerste gezicht een eenvoudige tool maar de methodiek is zeer doeltreffend die uit verschillende elementen bestaat. Toch net zo eenvoudig als het is, net zo effectief en krachtig.

Performance Enhancement Protocol

protocol voor prestatieverbetering

Positieve psychologie en sessies voor optimaal succes. Een training die anders is dan de andere. Positieve programmering via hypnose.

Prestaties en motivatie zijn hetzelfde in elke branche en categorie met betrekking tot mensen, sport en zaken. De manier waarop de hersenen succes ervaren en prikkels van geluk ervaren, is hetzelfde neurologische proces, ongeacht hoe het wordt bereikt.
De vraag is wat een persoon ervan weerhoudt om de volledige voordelen van zijn succes te plukken als het gaat om lichaam, geest en bewustzijn.
Dit protocol richt zich op de tools die nodig zijn om die delen van het neurale netwerken te veranderen en te creëren. Daarnaast wat het is dat je beperkt om een volledig gevoel van succes te ervaren. Plus dat het oké is om je succesvol te voelen.

Sommige technieken optimaliseren je kwaliteiten en hoe snel je je kennis en nieuwe skils kunt aanleren.
Het zal de primaire focus zijn om de technieken in te zetten om het creatief denkproces te versnellen en bijwerken naar optimale performance. En natuurlijk hoe je in die flow kunt zijn en blijven.

Dit is al enkele jaren een gebruikte techniek die door eliteklanten wordt gebruikt. Atleten, topsporters, CEO’s enz. Zowel als hypnose sessie of regelmatige coaching.
Het is een feit dat we, met dit protocol, werken met middelen en doelen, in plaats van beperkingen of “problemen”.

Wat kost de bundel?

Bundel: IER + PEP, 4 dagen training  á € 997,00 (normaal €  1.394

SUPER BUNDEL: DNA Recovery 2.0 + IER + PEP, 8 dag training  á € 1597 ( normaal  € 2.391

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.