Castorian & Overdurfian Advanced Conversational Hypnocoaching

Efficiënte conversationele hypnose technieken uit de de geniale breinen van Martin Castor & John Overdurf,
of beter omschreven als

Castorian & Overdurfian Advanced Conversational Hypnocoaching = C.O.A.C.H.

                                                                             

Stel je voor, je kunt via open- en gesloten-ogen hypnose, NLP, HNLP en coaching technieken diverse hulpvragen behandelen. Je leert met iedereen te werken in een klassieke “gesloten-ogen” therapie en hypnose stijl, en je kunt werken met “open-ogen” sessies door krachtige communicatie gebaseerd op verschillende vaardigheden en structuren.

Trance is er altijd, niet alleen via de old-school manier van hypnose, maar zeker ook door middel van enkele eenvoudige vraagprocessen die je klanten gemakkelijk in trance brengen, zelfs voor de meest sceptische. De cliënt hoeft niet eens te weten wanneer je iets doet, alleen dat je met en voor de cliënt werkt.

Je krijgt ook geweldige tools voor in een bedrijfswerk omgeving. Zoals optimalisatie van interne bronnen en communicatie. Plus moderne, op het brein gebaseerde, emotionele technieken die op veel vlakken succes mogelijk maken. Je kunt CEO’s, werknemers en iedereen op de werkplek helpen met nieuwe strategieën en betere vaardigheden. Zowel voor positief denken, waarmee ze beperkende overtuigingen en gedrag kunnen overwinnen, succes kunnen behalen, een echte leider zijn en een sterk individu worden.

De mix tussen hoogwaardige hypnotherapie technieken, moderne en krachtige coaching en baanbrekende NLP- en HNLP-concepten geeft je de diversiteit in het benaderen van elke situatie, zodat je mensen kunt helpen die het nodig hebben en geholpen willen worden.

Je cliënten zullen in staat zijn om hun eigen krachtige hulpbronnen en vorderingen te krijgen die van toepassing zijn op hun persoonlijke leven. Cliënten zoals topsporters, muzikanten of acteurs die beter willen worden in wat ze doen.

C.O.A.C.H. Practitioner bevat nieuwe en baanbrekende vaardigheden die kunnen zorgen voor elk ingebracht issue om dit te kunnen loslaten, ongeacht de oorsprong. Een van de bekroonde technieken heeft bijvoorbeeld bewezen een groot succes te zijn bij ernstige PTSS klachten en kan de acties van het fysiologische lichaam helpen optimaliseren.

Door de vaardigheden die je in deze training leert, kun je jouw persoonlijke communicatievaardigheden perfectioneren, zodat je nooit een script hoeft te lezen tijdens een sessie, waardoor je de kracht hebt om absoluut “geconnect” te zijn met je client zodat je altijd in staat kunt zijn om je client te begeleiden.

Dit is de training die het beste uit verschillende werelden van therapie combineert in een vloeiende techniek die efficiënt en gemakkelijk is. C.O.A.C.H. Practitioner.

Het gaat verder dan hypnotherapie, NLP en coaching. De combinatie van efficiënte technieken zorgen voor snelle en duurzame resultaten.

WAT ZAL IK LEREN?

Hypnotherapie:

Castoriaanse hypnose gebaseerd op de creatieve geest en vaardigheden van Martin Castor. Met zijn verbazingwekkende manier om ingewikkelde complexe structuren en technieken efficiënt en toegankelijk te maken.

P.O.C. – Snelle en effectieve inductie die klanten voorbereidt op een resultaat met veel ontspanning en verandering.

C.E.R.I. – Superinductie die o.a. alle zintuigen onmiddellijk zal activeren en snel en automatisch trance zal opwekken.

Castorian Collapse – Verbind en laat elk trauma, PTSS of nare herinneringen uit het verleden los – zet het om in hulpbronnen, zonder iets te weten over het trauma.

DreamSelf techniek – De ultieme finale van elke sessie. Geïntegreerde future pace, regressie, timeline, innner child en droomrealisatie.

NLP & HNLP

Gebaseerd op de ongelooflijke briljante geest en inzichten van John Overdurf. brain based gebaseerd leren en ontwikkelen om door middel van “open ogen” succesvolle trance sessies uit te voeren.

Exclusief Six Step Reframe – Met een krachtige “twist”, een geniale manier om parts therapy eenvoudiger uit te voeren.
Up and down Chunking om o.a. positieve intenties te integreren.

Navigatietools – om elke klant te begeleiden en te leiden, om negatieve patronen te vernietigen en snel naar hulpbronnen te gaan.

Values Hierarchy (Waarden hiërarchie) – Is een hulpmiddel voor het stellen van doelen die de innerlijke gedachten en verlangens van de cliënt scherp krijgen.
Vind de ECHTE bronnen en doelen, om hun leven eenvoudiger te maken en het elke dag gemakkelijker te maken om succes te behalen.

POWERCOACHING

Een mix tussen Castorian, Overdurfian en andere geweldige ideeën en manieren om op professioneel niveau te communiceren, met blijvende resultaten.

Lichaamstaal – Lees en leid op een non-verbaal niveau, verder dan wat de meeste mensen leren. Op een manier waarop je in elke context verandering en autoriteit kunt creëren.

The Coaching Model – Om succes te garanderen en gesprekken tot “op de kern” te voeren.
Waardoor elke client een staat van verandering ondergaat.

Voorgrond / Achtergrond – Coachingstechniek, die de middelen in elk probleem zal vinden.

Non Awareness Set – Communiceer op een non-verbale manier met verbluffende resultaten en haal de cliënten uit de weerstand.

Alles waarvan je denkt dat (hypno)coaching is of kan – en nog veel meer.

Pre-course.

Je krijgt tussen 2 a 4 weken voor de 1e dag van de training start toegang tot de vooropleiding.

De volledige training duurt 4 dagen.

Is er huiswerk?

Ja, er is elke dag huiswerk tijdens live lessen.

Gratis toegang tot ons studentenforum

“Examens” vinden elke dag plaats, maar er is geen “grote test” aan het einde.
Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je slaagt, dus we besteden aandacht aan jou en jouw
vaardigheden en helpen je waar nodig.

Waar en waneer?
7 mei t/m 10 mei 2020

Er zijn totaal 18 plekken beschikbaar.

Reguliere Prijs is € 1697

Boek en betaal vóór 30 April 2020 nu met extra voordeel slechts € 1197.

ISAHt, international gecertificeerd.

Betalen in delen is mogelijk, geef dit aan tijden de inschrijving in het opmerkingsveld. Wij nemen dan contact met je op.

Er is plek voor maximaal 18 deelnemers.
Deze plaatsen zijn gewild en gaan snel, wees er dus op tijd bij.

Schrijf je hier in en reserveer je plek voor deze unieke training!

[ninja_form id=10]