Masterclass Pijn – behandeling van pijn met behulp van hypnose

Datum/Tijd
Date(s) - 11/05/2019
10:00 am - 6:00 pm

Locatie
Zoetermeer

Categorieën


inzichtin Pijn Masterclass – voor hypnotherapeuten

Chronische pijn is een probleem dat vaak onderschat wordt, terwijl er miljoenen mensen in Nederland en België pijnklachten ervaren. Soms kan er geen aanwijsbare oorzaak gevonden worden, maar pijn is subjectief – het gaat om de beleving van de patiënt. Patiënten kunnen tegen allerlei bijkomende problemen aanlopen, zoals onbegrip vanuit de omgeving, sociaal isolement, de kosten en andere symptomen (bijvoorbeeld depressie).

Gewoonlijk wordt gekozen voor een standaard aanpak van medicatie en eventuele aanvullende therapie, om de klachten te verminderen of leefbaar te maken. Hypnotherapie richt zich specifiek op het bijsturen van de beleving van de pijn door de patiënt en het doorbreken van de vicieuze pijncirkel, zodat de pijn zal verminderen of zelfs helemaal kan verdwijnen. Een mogelijke onderliggende, geestelijke oorzaak kan mee behandelt worden. Daarnaast kan de patiënt controle over de pijn krijgen, door technieken zoals zelfhypnose.
De training

In de inzichtin Pijn Masterclass wordt theorie en praktijk met elkaar gecombineerd. Je leert als hypnotherapeut alles omtrent de behandeling van pijn met behulp van hypnose. Je leert onder andere:

De 3 kenmerken van pijn en hoe je ermee kunt werken
De filtering van pijnprikkels
De verschillende soorten pijn
Het belang van observatie
Wat te doen bij medicatiegebruik

De aanpak:
– het frame
– de intake
– de sessie
– het huiswerk

Welke vragen je moet stellen aan het onderbewuste
Verschillende behandeltechnieken tijdens de sessie, zoals
verdoving of de behandeling van fantoompijn
De inzichtin Zelfhypnose methode, voor jezelf of om je cliënt
aan te leren
Troubleshooting

Details

Voor deze masterclass is voorkennis van hypnose onontbeerlijk. De masterclass is voor hypnotherapeuten, hypnotiseurs en NLP’ers die serieus met pijn aan de slag willen, en richt zich bovenal op mensen die weinig of geen ervaring hebben met de behandeling van pijn. Ben je op een andere professionele manier met pijn bezig en heb je geen voorkennis van hypnose of hypnotherapie, neem dan contact op om te bekijken of deze masterclass toch een aanvulling voor je gaat zijn.

Data en kosten

De eerstvolgende masterclass is op:
11 mei 2019

De dag begint om 10:00 en duurt tot 18:00. Koffie/thee en de lunch worden verzorgd. De kosten voor deze masterclass, inclusief uitgebreid naslagwerk en certificaat, bedragen €187.

Wil je in samenwerking met ons een (privé) masterclass organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Locatie

De inzichtin Pijn Masterclass van 11 mei wordt gehouden in Nederland, in samenwerking met Nieuwetijds Opleidingen.

Nieuwetijds Opleidingen
Oosterheemplein 2a
2721 NA Zoetermeer, Nederland

Rondom de locatie is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor hen die de locatie met het OV bezoeken; de randstadrail stopt slechts 2 minuten lopen van de trainingsruimte.

Enkele ervaringen van deelnemers:

“Bedankt voor de fijne dag en de fijne opleiding.”

“De inspirerende docenten Yves en Bregje hebben mij veel nieuwe tools geleerd die ik graag in praktijk wil brengen.”

“Een goede masterclass pijn management, duidelijke uitleg, veel geleerd.”

“Interessante masterclass werken met pijn. Een geweldige training omgaan met pijn erbij.”

“Ik kan het aan iedereen aanbevelen. Was leerzaam, inspirerend en ik kan er mee aan de slag.”

“Ik zeg het ook: aanrader!”

“Super aanvullend bij hypnose.”

“Simpele doch sublieme methode voor pijnregulering door middel van zelfhypnose.”

“Dank voor de inspirerende dag.”

“Zaterdag Masterclass Pijn gevolgd. Vanaf maandag de nieuwe inzichten gelijk kunnen toepassen. Zeer praktisch.”

“Dat was een boeiende Masterclass Pijnreductie, nieuwe inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan.”

“Leerzaam, leuke groep, top trainers! Bedankt!”

“Top cursus, super georganiseerd, veel geleerd en ik ga hier heel erg van profiteren. Een echte aanrader.”

“Erg informatief, nieuwe invalshoeken, laagdrempelig en een heel open manier van “opleiden”. Bregje en Yves, jullie zijn heel kundig en gedreven in wat jullie doen en uitdragen. Jullie gaven zoveel persoonlijke feedback, zowel uit jullie eigen ervaring als aandacht voor de cursist. Chapeau!”

“Wat een inspirerende masterclass van Yves Gazin en Bregje Mulders Van In[Zicht]In. Helder, duidelijk en leerzaam. Dank voor een mooie dag!“

“Goed georganiseerde cursus, zeer informatief, goeie praktijkoefeningen en zeer goed aansluitend op mijn werk in de praktijk. Top cursus, kan ik maar aanraden.”

“Veel enthousiasme, betrokkenheid, integriteit en resultaatgerichtheid naar de cliënt toe. Super! Bedankt voor de fijne dag.”

“Het was zeer leerzaam en ben blij met mijn nieuwe inzichten en tools. Dankjewel.”

“Inzicht heb ik zeker gekregen. Ga er zeker mee aan de slag!“

“Weer een mooie ervaring en kennis erbij.”

Nieuwetijds Opleidingen

De inzichtin Pijn Masterclass van 11 mei wordt gehouden in Nederland, in samenwerking met Nieuwetijds Opleidingen.

Over Nieuwetijds Opleidingen:

“Als spirituele opleider brengen we je in contact met je intuïtieve staat van zijn. We bieden je de handvatten om je intuïtie tot een bruikbaar instrument te maken, universele wijsheden te omarmen en spiritueel te ontwikkelen.Tevens bieden we je de leer aan om als therapeut, cliënten met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te kunnen begeleiden.”

De trainers

Yves Gazin is ingenieur van opleiding en heeft daardoor een unieke kijk op hypnose en de toepassing van hypnose. Hij kan als geen ander de kern van een probleem of techniek blootleggen om vervolgens de eenvoudigste weg naar een oplossing te vinden. Hij put daarbij uit een reeks van internationale opleidingen en is een gecertificeerd hypnotherapeut.
Tijdens zijn opleiding in België kwam hij in aanraking met chronische pijn en ontwikkelde één van de krachtigste zelfhypnose technieken die in minder dan 5 minuten pijn vermindert en vaak zelfs helemaal wegneemt. In dit bericht lees je een interview met Yves over zijn ervaring met hypnose en de behandeling van pijn.

Bregje Mulders maakte kennis met de zelfhypnose techniek van inzichtin, waarmee zij in korte tijd zeer goede resultaten behaalde. Hierdoor raakte zij zo geïnteresseerd in hypnose en hypnotherapie, dat zij al snel diverse gecertificeerde hypnotherapie opleidingen en trainingen volgde. Daarnaast leerde zij ook technieken zoals Core Transformation en EMDR.
Zij werkt samen met Yves aan de diverse activiteiten van inzichtin, zoals het geven van workshops en trainingen en het schrijven van het boek ‘Herprogrammeer Je Stress’. Yves en Bregje werken tevens samen met onder andere de RA Liga in België (reuma vereniging).

Inschrijven
11 mei, Nederland

Je boekt eenvoudig via de website van Nieuwetijds Opleidingen. Zij zullen je aanmelding compleet verzorgen. Je ontvangt na inschrijving een factuur van Nieuwetijds Opleidingen, welke je binnen 7 dagen dient te voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *