Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Hypno Coaching

Met de hypno coaching van Nieuwetijds Opleidingen krijg jij de vaardigheden mee waarmee je jouw sessies verbetert. Je leert verschillende technieken aan en omgaan met verschillende situaties. Laat je gegevens achter en krijg gratis advies over deze hypnotherapeut opleiding!

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Castorian & Overdurfian Advanced Conversational Hypnocoaching

Efficiënte conversationele hypnose technieken uit de de geniale breinen van Martin Castor & John Overdurf, of beter omschreven als:

C.O.A.C.H

Stel je voor, je kunt jouw sessies uitvoeren waar het niet uitmaakt of de client zijn of haar ogen geopend heeft of gesloten. Voer een hypnose sessie uit via o.a. NLP, HNLP en coaching technieken. Waar diverse hulpvragen behandeld kunnen worden. Werken met krachtige communicatie gebaseerd op verschillende vaardigheden en structuren.

Details over de opleiding

Ontdek de diepgaande transformatie van onze opleidingen. Leer de essentiële vaardigheden voor een betere toekomst, in een moderne, inspirerende omgeving.

Tijdsduur

 • 4 dagen klassikaal les

Studiebelasting

 • 4 dagen les op het instituut
 • 6 contact uren per lesdag
 • totaal 24 contact uren
 • ± 10 uur thuisstudie
 • 12 termijnen van € 299
 • intervisie advies

Lesdagen zijn donderdag t/m zondag
Lestijden van 9:30 tot 17:00

Investering

 • Waarde van deze training € 1297
 • Nu met Early bird een voordeel van € 300
 • Jouw investering € 997
 • Betaling in delen is mogelijk, in vier gelijke delen.
 • (Early bird prijs geldig tot 30 dagen vóór aanvang opleiding)

Data

Deze opleiding staat geplant medio najaar 2023, data volgt.

Wat doet Hypnocoaching?

Trance is er altijd, niet alleen via de old-school manier van hypnose, maar zeker ook door middel van enkele eenvoudige vraagprocessen die je klanten gemakkelijk in trance brengen, zelfs voor de meest sceptische. De cliënt hoeft niet eens te weten wanneer je iets doet, alleen dat je met en voor de cliënt werkt.

Je krijgt ook geweldige tools voor in een bedrijfswerk omgeving. Zoals optimalisatie van interne bronnen en communicatie. Plus moderne, op het brein gebaseerde, emotionele technieken die op veel vlakken succes mogelijk maken. Je kunt CEO’s, werknemers en iedereen op de werkplek helpen met nieuwe strategieën en betere vaardigheden. Zowel voor positief denken, waarmee ze beperkende overtuigingen en gedrag kunnen overwinnen, succes kunnen behalen, een echte leider zijn en een sterk individu worden.

De mix tussen hoogwaardige hypnotherapie technieken, moderne en krachtige coaching en baanbrekende NLP- en HNLP-concepten geeft je de diversiteit in het benaderen van elke situatie, zodat je mensen kunt helpen die het nodig hebben en geholpen willen worden.

Je cliënten zullen in staat zijn om hun eigen krachtige hulpbronnen en vorderingen te krijgen die van toepassing zijn op hun persoonlijke leven. Cliënten zoals topsporters, muzikanten of acteurs die beter willen worden in wat ze doen.

C.O.A.C.H. Practitioner bevat nieuwe en baanbrekende vaardigheden die kunnen zorgen voor elk ingebracht issue om dit te kunnen loslaten, ongeacht de oorsprong. 

Door de skills die je in deze training leert, kun je jouw persoonlijke communicatievaardigheden perfectioneren, zodat je nooit een script hoeft te lezen tijdens een sessie, waardoor je de kracht hebt om absoluut “geconnect” te zijn met je client zodat je altijd in staat kunt zijn om je client te begeleiden.

Dit is de training die het beste uit verschillende werelden van therapie combineert in een vloeiende techniek die efficiënt en gemakkelijk is. C.O.A.C.H. Practitioner.

Bekijk onze andere trainingen ook: Trauma Collapse Technique en Cognitieve Mindfulness.

Uit welke onderdelen bestaat de opleiding?

Onze opleiding omvat boeiende modules, workshops en praktische sessies. Leer essentiële kennis en vaardigheden voor persoonlijke groei en succes.

Hypnotherapie

Castoriaanse hypnose gebaseerd op de creatieve geest en vaardigheden van Martin Castor. Met zijn verbazingwekkende manier om ingewikkelde complexe structuren en technieken efficiënt en toegankelijk te maken.

P.O.C

Snelle en effectieve inductie die klanten voorbereidt op een resultaat met veel ontspanning en verandering.

C.E.R.I.

Superinductie die o.a. alle zintuigen onmiddellijk zal activeren en snel en automatisch trance zal opwekken.

Castorian Collapse

Verbind en laat elk trauma, PTSS of nare herinneringen uit het verleden los – zet het om in hulpbronnen, zonder iets te weten over het trauma.

DreamSelf Techniek

De ultieme finale van elke sessie. Geïntegreerde future pace, regressie, timeline, innner child en droomrealisatie.

NLP & HNLP

Gebaseerd op de ongelooflijke briljante geest en inzichten van John Overdurf. brain based gebaseerd leren en ontwikkelen om door middel van “open ogen” succesvolle trance sessies uit te voeren.

Exclusief Six Step Reframe

Met een krachtige “twist”, een geniale manier om parts therapy eenvoudiger uit te voeren.
Up and down Chunking om o.a. positieve intenties te integreren.

Navigatietools

om elke klant te begeleiden en te leiden, om negatieve patronen te vernietigen en snel naar hulpbronnen te gaan.

Values Hierarchy

(Waarden hiërarchie) – Is een hulpmiddel voor het stellen van doelen die de innerlijke gedachten en verlangens van de cliënt scherp krijgen.
Vind de ECHTE bronnen en doelen, om hun leven eenvoudiger te maken en het elke dag gemakkelijker te maken om succes te behalen.

POWERCOACHING

Een mix tussen Castorian, Overdurfian en andere geweldige ideeën en manieren om op professioneel niveau te communiceren, met blijvende resultaten.

Lichaamstaal

Lees en leid op een non-verbaal niveau, verder dan wat de meeste mensen leren. Op een manier waarop je in elke context verandering en autoriteit kunt creëren

The Coaching Model

Om succes te garanderen en gesprekken tot “op de kern” te voeren.
Waardoor elke client een staat van verandering ondergaat.

Ontmoet jouw trainer; Henk Riem

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats,
de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

 • Internationaal Hypnose Trainer
 • Soulkey Therapeut Trainer
 • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
 • DNA Recovery Trainer
 • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
 • Hypno Coaching trainer (C.O.A.C.H.)
 • Gastic Balloon Methode Trainer
 • DNA Recovery Trainer
Henk Riem Handtekening

Nog even drie belangrijke punten op een rij…

Persoonlijke begeleiding

Geen up-smuk, verpakt in lastig taalgebruik maar makkelijk toegankelijke lesstof. Duidelijk uitgelegd en helder aangeboden. En het mooiste: wat je leert brengen we dezelfde dag nog in de praktijk met oefeningen.

Duidelijke Syllabus

Hoe fijn is het dat je een syllabus ontvangt waar alles helder en duidelijk in staat. Zo heb je een fijn naslagwerk en kan je ook nog zaken terug lezen. Een fijn studie instrument.

Digitale Leeromgeving

Een 24/7 beschikbare digitale leeromgeving waar jij alles nog eens kunt nakijken in je eigen tempo. Alle videos zijn en blijven beschikbaar waardoor je altijd nog eens rustig op je gemak kan terugkijken.

Zij gingen jou voor!

Ontdek hoe onze opleidingen levens veranderen en sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal!

5/5

Zelf de hypnotherapie opleiding gevolgd. Zeer interessant!
Mijn ervaring is een hele toegewijde leraar. Altijd betrokken bij de leerlingen. Ik heb zelf de korte lijntjes en de laagdrempeligheid bij nieuwe tijd opleidingen als heel prettig ervaren.

- desiree swalef

5/5

Dit is een geweldige opleiding. Ik heb zoveel technieken geleerd inzichten gekregen. Henk en Yvonne doen dat met hart en ziel. Ze staan klaar met raad en daad. Echte toppers. Ik kom zeker terug. Bedankt voor alles.

- Nathalie Meyssen

5/5

In de veiligheid van deze mooie inspirerende omgeving een behandeling krijgen of opleiding volgen. Is de mooiste investering die je aan jezelf kan geven. Henk en Yvonne zijn fantastische mensen die hoge kwaliteit bieden op gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, trauma verwerking en nog veel meer.

- Roos Spijker

HypnoCoaching

4 dagen
 • Meerdere methodieken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Geaccrediteerde opleiding
 • 24/7 toegang leeromgeving

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.