Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Meet & Greet: Hypnose

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

"WORKSHOP HYPNOSE "

Altijd willen weten wat hypnose is, wat je er mee kan en of het voor jou geschikt is? Laat je in deze vier uur durende workshop onderdompelen in deze fascinerende wereld. En we leren je zelfs een kleine techniek zodat je daar thuis ook echt iets mee kunt.

WAAR BESTAAT DE MEET & GREET HYPNOSE UIT?

WAT IS HYPNOSE EN WAT IS HET NIET:​

Allereerst vertellen we je wat het wel en niet is, zodat je goed begrijpt waar we mee werken en waarvoor we het inzetten. 

Vervolgens legen we uit wat de training inhoudt, wat je er van opsteekt en hoe je zelfs een eigen praktijk kan opstarten en hoe we je daar in ondersteunen.

We leren je een leuke kleine techniek:

Naast de uitleg wat moderne hypnose is en waarom we dat zo succesvol inzetten leren we je een kleine leuke techniek die je bij jezelf en bij andere kunt inzetten om direct een vervelend gevoel weg te nemen en daar een fijner gevoel voor in de plaats.

WAT ZEGGEN DE DEELNEMERS ER ZELF VAN

Lizette Giethorn

Vooraf was ik eigenlijk gewoon nieuwsgierig, tijdens de klas veranderde dat in oprechte interesse. Ik overweeg nu de opleiding te gaan doen

Gerard van Bennekom

Dit was een fijne workshop, ik weet nu wat meer over hypnose en het was goed te volgen. Kan het iedereen aanraden. Ik heb me inmiddels ingeschreven.

MAAK JOUW KEUZE VANDAAG NOG

Wat kost deze meet & Greet : Hypnose?

MEET & GREET HYPNOSE

Niets, het is gratis!

In ons eigen training centrum in Zoetermeer

Elke eerste zaterdag van de maand van 13:00 uur tot 17:00 uur

Je leert zelfs een kleine techniek die je direct bij jezelf of thuis kan inzetten

Professionele begeleiding

Je ontvangt een hand-out, dan kan je nog wat teruglezen.

Dus ben jij coach, sociaal medewerker, therapeut of werk je graag met mensen en wil jij je kennis met doeltreffende technieken verruimen? Maar je weet nog niet precies hoe je dat vorm wil geven? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou.

 

In deze workshop heb je de mogelijkheid kennis te maken met hypnose, wat het is en wat het niet is, zelf aan de slag te gaan met hypnose en alles onder professionele begeleiding. En we vertellen je alles wat de opleiding tot Advanced Hypnose Practitioner inhoudt.

 

Dus nieuwsgierig naar hypnose, het kunnen toepassen van hypnose en je overweegt hier een opleiding in gaan volgen, ga dat op deze workshop ontdekken en stel je eens voor wat je met die opgedane kennis nu al zou kunnen doen!

 

Schrijf jij je op deze workshop dag samen in voor de training met een vriend, familie of collega? Dan profiteer je van 50% voordeel, of jullie delen de korting. Goede deal toch?

 

Deelnemen aan deze Meet & Greet Hypnose workshop is gratis en wij verzorgen de hand-out, koffie, thee en wat lekkers.


De eerstvolgende meet&greet is

 

Schrijf je hieronder in, zodat we op je kunnen rekenen!

 

Zien we je dan!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.