Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Online workshop

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Online Workshop

In deze online workshop duik je in een fijne flow waarin je veel te weten gaat komen over symboliek, kleurgebruik en de werking van edelstenen en totemdieren die jou kracht kunnen geven.

Deze workshop laat je nadenken over jouw eigen krachtsymbool en hoe deze jou steun kan gaan geven om de komende periode je doelen en wensen te bereiken.

Tijdens het interactieve gedeelte helpen we je online met het beschilderen van jouw gekozen symbool op leer. Bovendien wordt deze beschildering op een zachte kwalitatieve omslagdoek naar keuze geborduurd met bijpassende edelsteentjes.

Je ontvangt nieuwe inspiratie, rust, een persoonlijke affirmatie én een customized omslagdoek thuisgestuurd.

Een omslagdoek met daarop een eigen gekozen symbool is een mooi middel om een veilig en geborgen gevoel te ontvangen en kan gedragen worden als meditatiedoek en natuurlijk ook als fijne omslagdoek in het dagelijks leven.

Je omhult je echt met een bepaald gevoel. Het is een reminder om te dragen, om op deze manier liefdevol terug te kijken naar je doelen, affirmatie en kracht.

Het zal een omslagdoek zijn die ook prachtig staat tijdens een bezoekje aan een restaurant maar ook thuis lekker zacht is.

Zodra je tijdens aanvang van de online workshop de kleur van de omslagdoek hebt uitgekozen (je ontvangt daarvoor een email) en het totemdier of krachtsymbool is bepaald ga je starten met het verven van dit symbool op echt leer. Online zullen Roos & Yvonne je helpen en bijstaan om een passende edelsteen of amulet erbij te bepalen die op de leren applicatie bevestigd gaat worden.

Voor de materialen zoals leer, leerverf, edelstenen, lesmateriaal wordt gezorgd. Roos is ook de begeleider tijdens het online creatieve proces, het uiteindelijk verwerken van de leren kunstwerkjes op de omslagdoeken en de content.

De workshop bestaat uit meerdere video’s waarin je jouw eigen omslagdoek personaliseert met een totemdier.

Programma

De eerste video start met wat uitleg en algemene informatie. Yvonne vertelt over meditatie en aansluitend de meditatie zelf om in de juiste vibe te komen. Hierna vertelt Roos over eeuwenoude tradities en gebruiken rondom het dragen van symbolen, amuletten en edelstenen voor geluk. Ze vertelt wat symbolen voor je kunnen doen en welke betekenis er achter kan zitten. Aansluitend vertelt Roos over het maken van de omslagdoek. Na deze uitleg kun je zelf aan de slag en mag jij intuïtief je totemdier maken. Tijdens een Q&A geven  Yvonne en Roos samen informatie en antwoord op jouw vragen.

Roos ontvangt de verzonden ontworpen totemdieren en borduurt deze in haar atelier vakkundig op de omslagdoek.

Met ongeveer 1,5 a 2 weken ontvang jij dan jouw persoonlijke omslagdoek. Roos en Yvonne geven je in een begeleidend schrijven uitleg over krachtdieren en symbolen, die o.a. gebruikt zijn op de omslagdoeken. Hierna ontvang je van Yvonne per email de meditatie, samen met je omslagdoek wat gelinkt is aan het thema “de kracht van symbolen” kun jij deze meditatie afluisteren.

Wat krijg ik allemaal?

  • Workshop online met veel video materiaal
  • Hoge kwaliteit omslagdoek
  • Waardevolle kennis over totemdieren en symboliek
  • Fijne groeps geleide meditaties 
  • Twee top trainers die hun kennis delen
  • Handout
  • Q&A voor vragen en informatie
  • online workshop in een professionele leeromgeving.

Oke, wat is de prijs van deze onlline workshop?

Voor deze workshop, meditatie’s, uitleg, begeleiding, omslagdoek en borduurwerk betaal je een vaste prijs van € 249,00

Kan ik me nu al aanmelden?:

Jazeker dat kan via het formulier hieronder. 

yvonne-roos.png

Roos Spijker

Als eigenaar van Lucky shh weet Roos veel van werken met edelstenen en krachtige materialen. In haar eigen atelier maakt zij een keur aan eigen sieraden, hoeden en omslagdoeken. 

Yvonne Riem

Als eigenaar van Nieuwetijds Opleidingen,  hypnotherapeut en mindfulness trainer kan Yvonne leunen op kennis en ervaring. De meditaties die zij zelf schrijft worden door iedereen warm ontvangen. 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.