Wil jij ook het verschil maken in iemands leven?

Endorsement of Henk Riem by Martin Castor – The Hypno Academy

Opleiding tot hypnotherapeut.

Vakopleiding van 7 maanden totaal incl. examen met echte cliënten. 

– 7 Blokken van 3 dagen, elke maand een blok
– Totaal 22 dagen
– Gast docenten 
– Afsluiten met een theorie en praktijk examen 
– Je ontvangt 4 internationaal erkende certificaten in totaal

Investering in jezelf

normaal is de prijs voor deze training € 6.497
nu met early bird een voordeel van € 500 investeer jij € 5.997

7 maanden opleiding – aanbetaling van € 2.409
plus 12 termijnen van € 299,00

volledige pakket om je eigen praktijk te starten met geweldige tools en technieken.
(geldig tot 30 dagen voor aanvang opleiding, daarna € 6.497)

Live life to the fullest

Geniet. Verken. Ontdek.

Het is dé training om hypnotherapeut te worden met een zeer uitgebreid pakket tools.

Onze training, onder licentie van thehypnoacademy.com – Martin Castor –  is een hypnotherapeut training, met veel scriptless, conversationele, castoriaanse en power hypnose voor toepassingen met cliënten. Alles wat je nodig hebt om te beginnen – of verdiepen als je al enige training hebt gedaan.

Dit gaat verder dan elke andere standaard hypnose training. We geven je moderne hypnose technieken die op een bijzondere efficiënte wijze worden aangeleerd en om direct in de praktijk te brengen.

Wat kan ik doen wanneer ik ben gecertificeerd?

Er zijn vele manieren om hypnose te leren – en misschien nog meer manieren om met hypnose te werken.

Dit is een advanced training, daarom is het belangrijk dat je tijdens de training ook alle basiskennis over hypnose krijgt, dit krijg je in het eerste blok. 

Hypnose kan binnen een paar dagen worden geleerd, maar wat tijd kost, is creëren van vertrouwen, diepgaand en de technisch goed ontwikkelde psychologie in het werk te begrijpen, leren omgaan met cliënten en omgaan met alle ethische overwegingen.

Wij zijn internationaal gecertificeerd om hypnose trainingen te geven en zijn daardoor in staat om als een van de weinige opleidingsinstituten onze studenten moderne hypnotherapie te leren. Je zou kunnen denken dat er nauwelijks verschillen zijn tussen de aangeboden trainingsprogramma’s. Toch hebben wij een andere werkwijze en we hebben de credentials om dat te ondersteunen.

Voor ons is er een enorm verschil tussen het werk van een hypnotiseur en het werk van een hypnotherapeut.

Hypnotiseurs werken meestal met een eenrichtingscommunicatie-instelling. Ze geven hun klanten suggesties, lezen uit een script en vertellen de klant wat ze moeten doen of wat ze niet moeten doen. Het probleem is dat de sleutel tot veranderingen in het leven niet in een script ligt of hoe je de klant vertelt wat wel of niet te doen. De sleutel zit verborgen in de dialoog tussen jou en je klant. Het werk van een hypnotherapeut is een dialoog met een flow – een dialoog die trance-inducerend is op meerdere niveaus en directe resultaten, veranderingen en inzichten creëert.

De hersenen gedijen op nieuwe (hulp)bronnen en nieuwe energie, waardoor de neuronen, ten goede, kunnen veranderen. Het verwerven van deze nieuwe energie kan alleen gebeuren door persoonlijke ervaringen, herhaling of woorden die iets betekenen voor de cliënt. Geen enkel script kan dat bevatten.

Wanneer je door ons bent gecertificeerd, ben jij in staat 90 procent van jouw cliënt hulpvragen, op alle niveaus, te helpen. Via de dialoog en de technieken die we je leren. We gaan je een aantal van de nieuwste state-of-the-art technieken leren waarvan bewezen is dat ze werken en waarvan bewezen is dat ze blijvend zijn. Dus je kunt krachtige sessies doen, zelfs met de moeilijkste problemen of cliënten.

Buiten hypnose technieken komen ook spirituele onderdelen aan bod zoals o.a. zielenreis, reïncarnatie, maar ook NLP & HNLP technieken.

Deze training is goedgekeurd en gecertificeerd door de volgende nationale en internationale organisaties:

Jouw trainer:

Co-Founder en Hypnose Trainer
  • Internationaal Hypnose Trainer
  • Soulkey Therapeut Trainer
  • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
  • DNA Recovery Trainer
  • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
  • Hypno Coaching trainer (C.O.A.C.H.)
  • Gastic Balloon Methode Trainer

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats, de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

Mijn motto? Er is altijd een weg..

Henk Riem
Wat anderen zeggen…

Sven

Super training, vol met tools en technieken die ik straks kan inzetten voor alle cliënten die ik wil gaan helpen.

Jasper

Fijne training en ook de start met de online basis was prettig. En het onderlingen oefenen is heel nuttig. Niet eerder zo'n volle training!

karen

Op een fijne manier leggegeven en er is een wereld voor mij open gegaan. Wat een prachtige methode om cliënten te helpen.