"Basis hypnose in twee dagen"

Altijd willen weten wat hypnose is, wat je er mee kan en of het voor jou geschikt is? Laat je in twee dagen de basis aanleren en ga met een techniek naar huis die je echt direct in kan zetten.

Waar bestaat de meet & Greet Hypnose uit?

Dag een:

Op deze dag gaan we eerst wat theorie behandelen zodat je begrijpt wat hypnose is en wat het juist niet is. We leren je wat vakjargon en de basis begrippen hoe je iemand veilig in hypnose brengt.  We leren je een basis structuur waarmee je een succesvolle hypnose sessie kan uit voeren. Je gaat deze dag naar huis met enkele geheimen van hypnose op zak.

Dag twee:

Na de theorie en basis begrippen van dag één gaan we op deze dag echt aan de slag! Je leert een bruikbare techniek en gaat daar de rest van de dag mee aan de gang, praktisch oefenen op elkaar onder professionele begeleiding. Als je na afloop richting huis gaat kan je met deze techniek anderen direct helpen. Denk je eens in hoe gaaf dat is!

Wat zeggen de deelnemers er zelf van

Vooraf was ik eigenlijk gewoon nieuwsgierig, tijdens de klas veranderde dat in oprechte interesse. Ik overweeg nu de opleiding te gaan doen.

Lizette Giethorn

Dat waren twee fantastische dagen, ik weet nu wat meer over hypnose en het was goed te volgen. Kan het iedereen aanraden.

Gerard van Bennekom

Maak jouw keuze vandaag nog

Wat kost deze meet & Greet : Hypnose?

Meet & Greet Hypnose

€ 197

twee dagen training

In ons eigen training centrum in Zoetermeer

Lestijden van 10:00 tot 17:00

Voldoende lunch mogelijkheden

Professionele begeleiding

Handige reader, gemakkelijk als naslagwerk

Dus ben jij coach, sociaal medewerker, therapeut of werk je graag met mensen en wil jij je kennis met doeltreffende technieken verruimen? Maar je weet nog niet precies wat je wilt dan is deze korte training voor jou geschikt.

In deze twee dagen heb je de mogelijkheid kennis te maken met hypnose, wat het is en wat het niet is, zelf aan de slag te gaan met hypnose en alles onder professionele begeleiding.

Je kunt na deze twee dagen zelf iemand in en uit hypnose brengen cq halen en een techniek gebruiken om o.a. nagelbijten, zelfvertrouwen en ongewenst gedrag positief te veranderen.


Pak deze mogelijkheid aan om je nieuwsgierigheid naar hypnose te ontdekken en stel je eens voor wat je met die opgedane kennis allemaal nog meer zou kunnen!

Schrijf jij je samen in met een vriend, familie of collega? Dan mag die voor 50% mee, goede deal toch?

Deelnemen aan deze Meet & Greet Hypnose van twee dagen is een investering van € 197,00. Tot 14 september geldt een early bird prijs van € 147 dit is incl. reader, koffie, thee en wat lekkers. Gelegenheid voor lunch is rondom de training locatie voldoende aanwezig

En je gaat natuurlijk naar huis met een certificaat van deelname

Schrijf je hieronder in..