Stel je eens voor …

Je hebt de training Advanced Hypnose Practitioner gedaan en je bezit geweldige tools om voor anderen het verschil te kunnen maken, is dat niet geweldig? Word dan een hypnotiseur / hypnotherapeut!

De ultieme hypnotiseur en hypnotherapeut training.

Onze advanced training, onder licentie van thehypnoacademy.com – Martin Castor Peterson –  is een hypnotiseur / hypnotherapeut training, met veel scriptless, conversationele, castoriaanse en power hypnose voor toepassingen met cliënten. Alles wat je nodig hebt om te beginnen – of verdiepen als je al enige training hebt gedaan.

Dit gaat verder dan elke andere standaard hypnose klasse. Moderne hypnose technieken die op een bijzondere efficiënte wijze worden aangeleerd om direct in de praktijk te brengen.

Wat kan ik doen wanneer ik ben gecertificeerd?

Er zijn vele manieren om hypnose te leren – en misschien nog meer manieren om met hypnose te werken.

Omdat dit een basistraining is, is het belangrijk dat je tijdens de training ook alle belangrijke basiskennis over hypnose krijgt, evenals veel praktische oefeningen.

Hypnose kan binnen een paar dagen worden geleerd, maar wat tijd kost, is creëren van vertrouwen, diepgaande technieken ontwikkelen, de psychologie in het werk begrijpen, leren omgaan met cliënten en omgaan met alle ethische overwegingen.

Wij zijn internationaal gecertificeerd om hypnose trainingen te geven en zijn daardoor in staat om als een van de weinige opleidingsinstituten onze studenten moderne hypnotherapie te leren. Je zou kunnen denken dat er nauwelijks verschillen zijn tussen de aangeboden trainingsprogramma’s. Toch hebben wij een andere werkwijze en we hebben de credentials om dat te ondersteunen.

Voor ons is er een enorm verschil tussen het werk van een hypnotiseur en het werk van een hypnotherapeut.

Hypnotiseurs werken meestal met een eenrichtingscommunicatie-instelling. Ze geven hun klanten suggesties, lezen uit een script en vertellen de klant wat ze moeten doen of wat ze niet moeten doen. Het probleem is dat de sleutel tot veranderingen in het leven niet in een script ligt of hoe je de klant vertelt wat wel of niet te doen. De sleutel zit verborgen in de dialoog tussen jou en je klant. Het werk van een hypnotherapeut is een dialoog met een flow – een dialoog die trance-inducerend is op meerdere niveaus en directe resultaten, veranderingen en inzichten creëert.

De hersenen gedijen op nieuwe (hulp)bronnen en nieuwe energie, waardoor de neuronen, ten goede, kunnen veranderen. Het verwerven van deze nieuwe energie kan alleen gebeuren door persoonlijke ervaringen, herhaling of woorden die iets betekenen voor de cliënt. Geen enkel script kan dat bevatten.

Wanneer je door ons bent gecertificeerd, garanderen wij je dat jij 90 procent van jouw cliënt hulpvragen, op alle niveaus, kunt helpen via een dialoog en de technieken die we je leren. Dat komt omdat je een aantal van de nieuwste state-of-the-art technieken zult leren waarvan bewezen is dat ze werken en waarvan bewezen is dat ze blijvend zijn. Dus je kunt krachtige sessies doen, zelfs met de moeilijkste problemen of cliënten.

Wat zal ik leren?

Je leert alles wat nodig is om je eigen praktijk te starten. Wij zijn jouw garantie voor een professionele opleiding en we leren jou deze bijzonderheden.

Inductietechnieken – Tools krijgen om je cliënt elke keer weer in een perfecte trance te brengen en hen te helpen hun volledige potentieel uit de sessie te halen.

Trance – Begrijpen, herkennen en in trance brengen en hoe je trance veilig kunt beëindigen.

Trance-niveaus – Begrip van hersengolven, niveaus en trance-functies.

Rapport – Vertrouwen, autoriteit en begrip creëren en de verbale en non-verbale taal van je cliënt gebruiken.

Herkaderen – middelen verkrijgen uit alle negatieve of beperkte ervaringen en / of overtuigingen.

Release-technieken – Het verkrijgen van fysieke of fysiologische bevrijding voor directe resultaten, die de mogelijkheid van de cliënt om te veranderen verbeteren.

Verdiepingstechnieken – Onderhouden en werken met trance gedurende de hele sessie.

Hypnotic Flow – Creëer je eigen flow, vindingrijke communicatie en focus om beter succes te behalen.

Powerwords – Het begrijpen van emotioneel gelaagde woorden om met of tegen je cliënt te gebruiken voor krachtigere resultaten.

Ankers en triggers: Kinesthetische ankers en triggers maken voor sterkere effecten, overtuigingskracht en kracht in de sessie en daarna.

The Hypnotic Bridge – Gebruik deze tool om ervoor te zorgen dat je ongeacht waar je bent naar een succes kunt navigeren – en altijd vooruitgaat.

Pretalk- & communicatietechnieken – Leid je klanten direct naar oorzaak, reden en middelen zonder grenzen of valse overtuigingen of herinneringen.

Castorian Collapse – Los trauma’s, PTSS en zware herinneringen op en converteer ze naar (hulp)middelen zonder iets te weten van het “probleem” of je cliënt mee te nemen in de emoties van het trauma.

Dreamself-techniek – Gebruik de ultieme finale. “Succes behalen” in elke sessie door alle resultaten te testen op bewuste en onbewuste niveaus voordat uw cliënt uit trans komt.

Lichaamstaal – Non-verbaal lezen en beïnvloeden en overstijgen wat de meeste mensen doen – om die extra dynamische dimensie aan jouw sessies te geven – en op elk punt van een gesprek leren veranderen te creëren.

Therapeutische technieken – Leer therapeutische technieken die ervoor zorgen dat je 90% van alle problemen met je cliënt meteen opvangt. Technieken zoals geavanceerde parts-therapie, controlekamertechniek, helingsportaal, lichaamsverandering, anesthesie, enz..

Feiten

V: Is deze training vergelijkbaar met die van andere academies of scholen?
A: Nee, deze training is door een van de best gecertificeerde academies wereldwijd ontwikkeld en daarom zijn we verheugd om op internationale niveau les te geven. De ontwikkeling door Martin Castor Peterson, enige Deense trainer ooit, heeft drie internationale onderscheidingen ontvangen voor zijn werk met hypnose.

V: Maakt certificeren een verschil?
A: Ja, uiteraard! Sommige scholen in deze wereld leggen niet veel nadruk op certificering of maken alleen hun eigen certificering. We zijn trots om 7 internationale organisaties te vertegenwoordigen als trainer en als een instituut.
Dat betekent dat we back-up en ondersteuning hebben voor wat we leren, en dat onze inhoud is goedgekeurd te voldoen aan de ethische normen van deze organisaties. We zijn van mening dat het een must is om een hoog niveau van onderwijs en de normen van trainers te waarborgen.

V: Kan ik klanten na deze training direct helpen?
A: Ja, je kan direct sessies aanbieden waarbij cliënten profiteren van de krachtige tools die je bij ons leert.

V: Moet ik mijn certificering verlengen?
A: Niet verplicht, wel is het raadzaam intervisiedagen bij te wonen die voor een kleine investering te volgen zijn.

V: Kan ik anderen deze dingen leren die ik heb geleerd?
A: Nee, dat kan niet. Dat is uitsluitend gereserveerd voor goedgekeurde en gecertificeerde instructeurs.

V: Is assistentie beschikbaar nadat ik de training heb voltooid?
A: Ja, absoluut. Wij bieden studentensessies en counseling indien nodig. Ook is de uitgebreide syllabus een goede raadpleger

V: Kan ik in termijnen betalen?
A: In principe niet, je moet het volledige bedrag betalen kort na de registratie. In sommige gevallen met zeer vroege registraties kunnen we een beperkte optie aanbieden om betaling in 2 of 4 termijnen te doen.

V: Zal ik ook “echte” hypnose leren?
A: Natuurlijk. En zelfs meer dan dat, we garanderen het!

V: Moet ik een online training voltooien vóór de LIVE-training?
A: Nee, niet verplicht. Toch kan het ondersteunend zijn onze pre-cursus lessen te volgen. (Momenteel enkel in het engels)

V: Worden er oefeningen gebruikt als onderdeel van de lesmethode?
A: Ja, we oefenen een techniek genaamd versneld leren om ervoor te zorgen dat je zowel bewust als onbewust de informatie “krijgt”. We doen veel live demo’s en er zullen veel praktische oefeningen zijn. Onze lesmethode houdt in ‘weten door te doen’, niet alleen theorie.

V: Krijg ik een titel met mijn certificering?
A: Iedereen die het programma voltooit en wordt gecertificeerd, is een gecertificeerde hypnotherapeut. De titel is CHt en na de training mag je deze titel voeren.

Deze training is goedgekeurd en gecertificeerd door de volgende nationale en internationale organisaties:
 

De Trainer

Henk Riem, mede-oprichter van en trainer bij Nieuwetijds Opleidingen in Zoetermeer.

Internationaal Hypnose trainer
Soukey trainer
Master SoulKey Therapeut
Master Hypnotherapeut
EMDR behandelaar, IEMT & Reiki Practitioner
mBIT Coach
Professional Life Coach
Ho’oponopono trainer

Training en trainer aanbevolen door Martin Castor Peterson ..

Video afspelen
 
 

Locatie

De cursus wordt gegeven in het Spiritueel Centrum Zoetermeer
Oosterheemplein 2a, 2721 NA Zoetermeer

Data / tijden

De training data zijn: 7 – 11 oktober 2020
Lestijden zijn van 9:00 tot 17:30 uur.

Prijs

Normaal is jouw investering voor deze unieke training  € 2097

Nu € 500 early bird voordeel!  Volledige training € 1597.

Betalen in delen is beperkt mogelijk, geef dit aan tijdens de inschrijving in het opmerkingsveld.
Wij nemen dan contact met je op.

De training wordt afgesloten met een internationaal geregistreerd certificaat via de ISAHt organisatie.

Er is plek voor maximaal 6 deelnemers ivm RIVM rihtlijnen.
Deze plaatsen zijn gewild en gaan snel, wees er dus op tijd bij.