Hypnotische energieoefening is:

Aarding
Ademen
Opdrachten
Acupressuur
Stretching

 

Alles samengebracht in een unieke mix en combinatie, die zowel de oude technieken waardeerd als respecteert, evenals moderne communicatie en kennis gebruikt. Dit is om ervoor te zorgen dat iedereen maximale resultaten en effecten kunnen krijgen.

Mijn naam is Yvonne Riem en ik ben master hypnotherapeut en een HEExercise trainer in wording. Ik rond mijn opleiding eind april in Amerika af waarna ik gecertificeerd trainingen geef.

Mensen die last hebben van artritis psoriatica en fibromyalgie is het belangrijk een gezonde geest en een sterk lichaam te hebben zodat je leven op een positieve manier kan veranderen.

Ik gebruik HEE meerdere keren per dag en het versterkt mijn lichaam en geest.

HEExercise is op Qi Gong gebaseerd en is meditatie in beweging

QiGong is een ‘yogavorm’ die zowel voor je lichaam als je geest werkt en daarom ook meditatie in beweging wordt genoemd / Bewegende Mindfullness.

QiGong, een veel voorkomende term voor veel Chinese gezondheidsoefeningen, wordt uitgeoefend om de innerlijke energieën en gezondheidstoestand van het lichaam te optimaliseren en is gebaseerd op principes afgeleid van het oude China.

Wil je zien wat Qi Gong is?

Deze video is in de zomer van 2017 in Italië opgenomen van de Deense grondlegger van de HEExercise toen zij zwanger was. Het is een goed voorbeeld van verschillende oefeningen die het lichaam flexibeler maken, de geest reinigen en meer energie geven. Hoewel in het Deens gesproken, krijg je een goed idee van de bewegingen.