Ontmoet je spiritualiteit

Als je op zoek bent naar een carrièreswitch, biedt Nieuwetijds Opleidingen de beste trainingen om Spiritueel therapeut/coach te worden. Onze opleidingen en trainingen zijn ontworpen door experts in het veld die je voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om anderen te helpen problemen op te lossen en van binnenuit te healen.

Een tijd van transformatie

Heb je het gevoel dat je een nieuwe start nodig hebt? Nieuwetijds Opleidingen is gericht op het ondersteunen van je transformatie en het vervullen van jouw doelen en verlangens.

Leer van experts

Leer van onze experts op het gebied van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Doe kennis op op verschillende gebieden, zoals Energie healing, Energetisch bewustzijn, Lifecoaching en nog veel meer!

Levenslang leren

Word een spiritueel therapeut/coach met de trainingen van Nieuwetijds Opleidingen. Verwerf kennis over hoe je op basis van compassie en behulpzaam kunt zijn bij het leiden van anderen naar healing wanneer ze worstelen met issues die hen diep raken.

Tevredenheid gegarandeerd

We werken met trots samen met de meest vertrouwde namen in de branche die kunnen vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring – bekijk vandaag nog onze programma’s en ontdek zelf waarom we zo veel tevreden afgestudeerden hebben. Klik hier voor meer informatie of om je direct in te schrijven.