Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Voel de kracht van symbolen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Workshop symbolen van kracht

In deze workshop duik je twee dagen in een fijne flow waarin je veel te weten gaat komen over symboliek, kleurgebruik en de werking van edelstenen en totemdieren die jou kracht kunnen geven.

Deze workshop laat je nadenken over jouw eigen krachtsymbool en hoe deze jou steun kan gaan geven om de komende periode je doelen en wensen te bereiken.

Tijdens het interactieve gedeelte helpen we je met het beschilderen van jouw gekozen symbool op leer. Bovendien wordt deze beschildering op een zachte kwalitatieve omslagdoek naar keuze geborduurd met bijpassende edelsteentjes.

Je gaat boordevol nieuwe inspiratie, rust, een persoonlijke affirmatie én een customized omslagdoek naar huis.

Een omslagdoek met daarop een eigen gekozen symbool is een mooi middel om een veilig en geborgen gevoel te ontvangen en kan gedragen worden als meditatiedoek en natuurlijk ook als fijne omslagdoek in het dagelijks leven.

Je omhult je echt met een bepaald gevoel. Het is een reminder om te dragen, om op deze manier liefdevol terug te kijken naar je doelen, affirmatie en kracht.

Het zal een omslagdoek zijn die ook prachtig staat tijdens een bezoekje aan een restaurant maar ook thuis lekker zacht is.

Zodra je tijdens de workshop de kleur van de omslagdoek hebt uitgekozen en het totemdier of krachtsymbool is bepaald ga je starten met het verven van dit symbool op echt leer. Ook zal Roos je helpen om een passende edelsteen of amulet erbij te bepalen die op de leren applicatie bevestigd gaat worden.

Voor de materialen zoals leer, leerverf, edelstenen, lesmateriaal wordt gezorgd. Roos is ook de begeleider tijdens het creatieve proces, het uiteindelijk verwerken van de leren kunstwerkjes op de omslagdoeken en de content.

De workshop bestaat uit twee zondagen waarin je jouw eigen omslagdoek personaliseert met een totemdier.

Programma

De eerste dag start om 10:00 met uitleg, Yvonne vertelt over meditatie en aansluitend de meditatie zelf om in de juiste vibe te komen. Hierna vertelt Roos over eeuwenoude tradities en gebruiken rondom het dragen van symbolen, amuletten en edelstenen voor geluk. Ze vertelt wat symbolen voor je kunnen doen en welke betekenis er achter kan zitten. Aansluitend vertelt Roos over het maken van de omslagdoek. Na deze uitleg ga je zelf aan de slag en mag jij intuïtief je totemdier maken. Rond 17:00 sluiten Yvonne en Roos samen af.

Roos neemt alle ontworpen totemdieren mee en borduurt deze in haar atelier vakkundig op de omslagdoek.

Dag twee start om 13:00 met het uitdelen van jouw persoonlijke omslagdoek. Roos en Yvonne geven je uitleg over krachtdieren en symbolen, die o.a. gebruikt zijn op de omslagdoeken. Hierna zal Yvonne je meenemen in een meditatie reis samen met je omslagdoek wat gelinkt is aan het thema “de kracht van symbolen”
Rond 16:00 sluiten Yvonne en Roos samen deze unieke workshop af.

Wat krijg ik allemaal?

  • Workshop verdeeld over twee zondagen
  • Hoge kwaliteit omslagdoek
  • Waardevolle kennis over totemdieren en symboliek
  • Fijne groeps geleide meditaties 
  • Twee top trainers die hun kennis delen
  • Handout
  • Koffie / thee / snacks
  • Workshop wordt gegeven in een fijne ambiance en sfeervolle ruimte

Oke, wat is de prijs van deze workshop?

Voor deze twee dagen, incl. koffie, thee , snacks, meditatie’s, uitleg, begeleiding, omslagdoek en borduurwerk betaal je een laatste lage prijs van € 175,00

Zondag 31 oktober  & zondag 28 november 2021

Laten we ons even voorstellen:

Roos Spijker

Als eigenaar van Lucky shh weet Roos veel van werken met edelstenen en krachtige materialen. In haar eigen atelier maakt zij een keur aan eigen sieraden, hoeden en omslagdoeken. 

Yvonne Riem

Als eigenaar van Nieuwetijds Opleidingen, hypnotherapeut en mindfulness trainer kan Yvonne leunen op kennis en ervaring. De meditaties die zij zelf schrijft worden door iedereen warm ontvangen. 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.