Maak een Lucky hoed en geef je dagen een gouden randje.

De hoed; een onmisbaar item in deze tijd. Met onze hoeden straal je. Het is een fantastisch accessoire om te dragen, al is het “gewoon” om op te zetten wanneer je naar het terras van jouw favoriete Barista Café gaat. Creëer kleine genietmomenten.

De Fedora en Trilby hoeden van Lucky Shh zijn comfortabel en heerlijk om te dragen. Ze worden door zowel dames als heren gedragen. Het gebruik van deze stijlvolle hoed is niet gebonden aan enig seizoen. Hij beschermt je hoofd bij slecht weer tegen kou, wind en regen. Bij warm weer draag je hem als bescherming tegen de zon.

Tijdens deze gezellige workshop krijg je persoonlijk advies over de maat en kies je de kleur van jouw hoed. Daarna kan je kiezen uit veel verschillende accessoires om jouw hoed te mee stylen. Natuurlijk laten wij je ook de hedendaagse Internationale trends zien en maak je kennis met oude gebruiken.

Met wat voor accessoires ga je werken? Roos van Lucky Shh neemt veren mee, studds, concho’s, leer, verf, amuletten en totems. We laten de selectie aan jou over. Je kan gaan voor een Southwest style Sjamaan hoed, een Rock & Roll uitstraling. Of ga je liever voor een Ibiza Bohemian look? Het kan allemaal. Zowel dames als heren zijn welkom, de hoeden zijn namelijk unisex.

De hoeden die inbegrepen zijn in de workshop zijn van hoogwaardige kwaliteit en van het Engelse merk Hawkins, Lucky Shh selecteerde deze hoeden met zorg voor haar collectie. Afhankelijk van jouw maat en beschikbaarheid kan je kiezen uit de basiskleuren zand, bordeaux, donkerbruin en zwart.

Programma:

19 uur ontvangst
Start met meditatie door Yvonne & leuke presentatie over de wereldwijde tradities en modetrends van de hoed door Roos

Hierna kunnen de dames/heren een passende hoed uitzoeken en maken een selectie van de Lucky accessoires die ze op de hoed willen hebben.

Na het 21.30 afronden neem Roos de hoeden mee naar haar atelier en assembleert ze. De hoeden worden daarna verstuur naar iedereen.

Kosten voor deze workshop, incl. hoed, applicatie materiaal, het verzenden, koffie/thee/koek, leuke presentatie en fijne meditatie is € 167,50