Nieuwetijds Opleidingen & LuckyShh presenteren


Workshop "Ontwerp je eigen totemdier, de kracht van de symbolen"

Met deze workshop duik je in twee dagen in een fijne flow waarin je veel te weten gaat komen over symboliek, kleurgebruik,  werking van edelstenen en jouw totemdier(en) die jou kracht kunnen geven.

Yvonne Riem & Roos Spijkers

Het beste van twee werelden

Roos: Als eigenaar van Lucky shh weet Roos veel van werken met edelstenen en krachtige materialen. In haar eigen atelier maakt zij een keur aan eigen sieraden, hoeden en omslagdoeken

Yvonne: Als eigenaar van Nieuwetijds Opleidingen,  hypnotherapeut en mindfulness trainer kan Yvonne leunen op kennis en ervaring. De meditaties die zij zelf schrijft worden door iedereen warm ontvangen. 

Schrijf je vandaag nog in!

Februari

7

Wat zit er in en wat ga je leren?

Deze workshop laat je nadenken over jouw eigen krachtsymbool en hoe deze jou steun kan gaan geven om de komende periode je doelen en wensen te bereiken.

Tijdens het interactieve gedeelte helpen we je met het beschilderen van jouw gekozen symbool op leer. Bovendien wordt deze beschildering op een zachte kwalitatieve omslagdoek naar keuze geborduurd met bijpassende edelsteentjes.

Je gaat boordevol nieuwe inspiratie, rust, een persoonlijke affirmatie én een customized omslagdoek naar huis.

Een omslagdoek met daarop een eigen gekozen symbool is een mooi middel om een veilig en geborgen gevoel te ontvangen en kan gedragen worden als meditatiedoek en natuurlijk ook als fijne omslagdoek in het dagelijks leven.

Je omhult je echt met een bepaald gevoel. Het is een reminder om te dragen, om op deze manier liefdevol terug te kijken naar je doelen, affirmatie en kracht.

Het zal een omslagdoek zijn die ook prachtig staat tijdens een bezoekje aan een restaurant maar ook thuis lekker zacht is.

Zodra je tijdens de workshop de kleur van de omslagdoek hebt uitgekozen en het totemdier of krachtsymbool is bepaald ga je starten met het verven van dit symbool op echt leer. Ook zal Roos je helpen om een passende edelsteen of amulet erbij te bepalen die op de leren applicatie bevestigd gaat worden.

Voor de materialen zoals leer, leerverf, edelstenen, lesmateriaal wordt gezorgd. Roos is ook de begeleider tijdens het creatieve proces, het uiteindelijk verwerken van de leren kunstwerkjes op de omslagdoeken en de content.

De workshop bestaat uit twee zondagen waarin je jouw eigen omslagdoek personaliseert met een totemdier.

Timer has expired!

Beperkte plaatsen beschikbaar - Reserveer je plek

Webshop overzicht - dit mag je verwachten

Segment #1

Sagitt laoret portti tempor venena lectus minim semper intege evenie platea proina lacusa ipsume vertis vulput dolors.

Segment #2

Proina portti vertis platea dolors vulput evenie semper laoret lectus lacusa intege ipsume tempor minim venena sagitt.

Segment #3

Sagitt minim ipsume evenie proina lacusa portti venena platea tempor vertis lectus vulput laoret dolors semper intege.

Copyright © 2020 - Nieuwetijds Opleidingen

Claim Your Spot Now

Enter your details below to save your place on the webinar

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Chat openen
Hallo, kunnen we je helpen?
Page Created with OptimizePress