WellWishing Shiatsu

Zelf-shiatsu!
Leer jezelf masseren en ontspan.
De eerste, aan Magisch TCM verbonden, workshop.
We beginnen op de dinsdagavond in Oosterheem Zoetermeer.
 
In deze workshops geeft Karen Tolido, specialist in de TCM, op een leuke en praktische manier een geweldige ervaring mee.

Zo leer je bij zelf-shiatsu niet alleen hoe en waar je jezelf masseert, maar ook waarom. Dat “waarom” leer je doordat zij je laat inzien hoe de verschillende delen van je lijf op spanning en ontspanning reageren. Zij vertel dit aan de hand van sprookjesfiguren om het geheel luchtig te houden.
 
 

Zelf-shiatsu is het masseren van je eigen lijf volgens een vast patroon en met specifieke shiatsu technieken.

Karen leerde hierover tijdens een bijscholing shiatsu. Zij vond het idee interessant maar deed er in eerste instantie niets mee. Dat veranderde in een periode van opvlammende buikproblemen. Ze lag ineens nacht na nacht wakker met buikpijn. Met nog geen idee wat de oorzaak was, had ze weinig andere keuze dan proberen haar buik te ondersteunen. Dit had direct resultaat, waarna zij weer lekker verder kon slapen.

Het met shiatsu technieken masseren van haar eigen lijf kwam tot leven. Ineens werd haar duidelijk hoeveel nut het heeft om jezelf te masseren als een bezoekje aan de shiatsu therapeut er even niet inzit (die ziet me aankomen midden in de nacht 😉 )

Zo leerde ze haar buikpijn weg te masseren, maar ook hoe ze ervoor kon zorgen dat ze niet wakker lag van gepieker of rusteloze benen.

Wil je weten wat het is, zelf ervaren? dat kan met drie data waarop je een kennismaking avond kunt bijwonen.  kennismaking lessen per avond € 17,50

Keuze data zijn: 
16 november 19:30 ~21:30
30 november 19:30 ~21:30
07 december 19:30 ~21:30

Geïnsereerd? Wil je gelijk aanmelden? Dat kan, vul het formulier hiernaast volledig in en kies daar voor “informatie” of “direct inschrijven”We nemen dan contact met je op.