Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Masterclass Reiki & Hypnotherapie

Meer diepgang krijgen in de therapieën die je aan jouw cliënten geeft? Volg de masterclass Reiki & Hypnotherapie dan! We vertellen je uitgebreid hoe deze twee onderdelen samen nog meer betekenis geven aan jouw behandelingen!

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Reiki & Hypnose Masterclass:

3-daagse masterclass voor hypnotherapeuten

Combineer Reiki met Hypnotherapie en profiteer van de twee mooiste werelden waardoor iedere sessie nog meer diepgang krijgt en je met meer energie je sessie weer uit komt.

Inclusief:

 • Uitgebreide syllabus
 • Exclusieve toegang tot onze online leeromgeving waar al het videomateriaal en overig lesmateriaal levenslang ter beschikking staat.

Reiki en hypnotherapie zijn wereldwijd erkend als twee van de meest effectieve en krachtige vormen van holistische behandelmethodes . Ze bieden een unieke en krachtige benadering van zelfverbetering, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Deze twee kunnen we prachtig combineren om een synergistisch effect te creëren dat de werking van beide methodieken aanzienlijk versterkt.

Therapeuten die beide Reiki en hypnotherapie omarmen in hun praktijk, zullen waarschijnlijk opmerkelijke, en soms zelfs levensveranderende, voordelen ervaren die de cliënt’s fysieke, emotionele en spirituele welzijn positief kunnen beïnvloeden.

Hier komt onze masterclass  Reiki en hypnotherapie  om de hoek kijken. Onze masterclass is ontworpen om deelnemers uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om toekomstige cliënten positive verandering te geven. Onze training moedigt hypnotherapeuten aan om de toegang tot de reiki en het onderbewuste van de cliënten samen te voegen zodat er meer diepgaande healing kan plaatsvinden.

Met jarenlange ervaring in Reiki en hypnotherapie begrijpen we de voordelen van het combineren van deze twee complementaire modaliteiten. Deze dynamische combinatie staat bekend om talloze positieve en verstrekkende voordelen zoals verminderde stressniveaus, verlichting van angst en depressie en verbeterde fysieke gezondheid.

Deze training is een geweldige kans om op weg te gaan naar meer zelfontdekking en spirituele evolutie. Door deel te nemen aan deze transformerende ervaring, krijg je een extra mogelijkheden om meer te kunnen betekenen voor jouw cliënten, inclusief die van jezelf.

Details over de opleiding

Ontdek de diepgaande transformatie van onze opleidingen. Leer de essentiële vaardigheden voor een betere toekomst, in een moderne, inspirerende omgeving.

Tijdsduur opleiding

 • 3 dagen
 •  klassikaal les
 • live op het instituut
 • supervisie tijdens de training

Studiebelasting

 • 3 dagen les op het instituut
 • 6 contact uren per lesdag
 • ± 10 uur thuisstudie
 • intervisie advies

Investering €599,00

 • Normale prijs 699
 • Early Bird voordeel van € 100

Agenda 2024

Data: 3e kwartaal  2024

Uit welke onderdelen bestaat de opleiding?

Onze opleiding omvat boeiende modules, workshops en praktische sessies. Leer essentiële kennis en vaardigheden voor persoonlijke groei en succes.

Dag 1

Reiki 1, basis van Reiki . Alle kennis die je nodig hebt voor een zelfbehandeling. Alle kennis die je nodig hebt voor het behandelen van cliënten. Alle kennis die je nodig hebt voor het toepassen van Reiki tijdens een hypnose-sessie.

Inwijding Reiki – activatie reiki energie

Dag 2

Reiki 2, kennis over de 3 Reiki symbolen. Alle kennis die je nodig hebt over het inzetten van symbolen tijdens een reiki-behandeling. Alle kennis die je nodig hebt over de symbolen in het dagelijks leven. Alle kennis die je nodig hebt over het inzetten van symbolen tijdens een hypnose-sessie.

Inwijding Reiki – activatie van de 3 symbolen


Dag 3

4de Reiki symbool. Toepassing symbool tijdens behandelingen. Inwijding Reiki – activatie 4e symbool. Kennis over hoe we gebruik maken van chakra’s en aura tijdens een hypnose-sessie.

Toepassen kleurtherapie tijdens een hypnose-sessie

Ontmoet jouw trainer; Yvonne Riem

“It’s not my job to fix you, It’s my job to guide you while you fix yourself”

 • Reiki Grandmaster trainer  
 • Hypnose Trainer
 • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
 • Holistisch & Energetisch therapeut trainer
 • Klankschaal therapie trainer
 • Mindfulness trainer
 • Cognitief therapeut trainer
 • ABM Trainer (verslaving & gedrag)
Henk Riem Handtekening

Nog even drie belangrijke punten op een rij…

Persoonlijke begeleiding

Geen up-smuk, verpakt in lastig taalgebruik maar makkelijk toegankelijke lesstof. Duidelijk uitgelegd en helder aangeboden. En het mooiste: wat je leert brengen we dezelfde dag nog in de praktijk met oefeningen.

Duidelijke Syllabus

Hoe fijn is het dat je een syllabus ontvangt waar alles helder en duidelijk in staat. Zo heb je een fijn naslagwerk en kan je ook nog zaken terug lezen. Een fijn studie instrument.

Digitale Leeromgeving

Een 24/7 beschikbare digitale leeromgeving waar jij alles nog eens kunt nakijken in je eigen tempo. Alle videos zijn en blijven beschikbaar waardoor je altijd nog eens rustig op je gemak kan terugkijken.

Zij gingen jou voor!

Ontdek hoe onze opleidingen levens veranderen en sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal!

5/5

Zelf de hypnotherapie opleiding gevolgd. Zeer interessant!
Mijn ervaring is een hele toegewijde leraar. Altijd betrokken bij de leerlingen. Ik heb zelf de korte lijntjes en de laagdrempeligheid bij nieuwe tijd opleidingen als heel prettig ervaren.

- desiree swalef

5/5

Dit is een geweldige opleiding. Ik heb zoveel technieken geleerd inzichten gekregen. Henk en Yvonne doen dat met hart en ziel. Ze staan klaar met raad en daad. Echte toppers. Ik kom zeker terug. Bedankt voor alles.

- Nathalie Meyssen

5/5

In de veiligheid van deze mooie inspirerende omgeving een behandeling krijgen of opleiding volgen. Is de mooiste investering die je aan jezelf kan geven. Henk en Yvonne zijn fantastische mensen die hoge kwaliteit bieden op gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, trauma verwerking en nog veel meer.

- Roos Spijker

Training

3 dagen
 • Meerdere methodieken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Geaccrediteerde opleiding
 • 24/7 toegang leeromgeving

Deze training is in aanvraag voor goedkeuring en certificering door de KTNO

315793abedf8f09abca1ff73127e0af4275e287f.png

Schrijf je meteen in!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.