Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Opleiding Soulkey Therapeut

Onze Soulkey therapeut opleiding is een cursus die geschikt is voor iedereen! Ook als je iemand bent die niet gelovig is of zelfs als je niet spiritueel bent zal deze opleiding nog steeds voor jou van toepassing zijn! Lees hieronder meer over waar de opleiding uit bestaat!

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Gratis advies? Vul je gegevens in en we bellen, appen of mailen je terug!

Wat is SoulKey Therapie?

Jij bent hypnotherapeut, coach, lichtwerker of NLP-specialist? Met deze vaardigheden kun jij je cliënten nog beter helpen en geef je je cliënten toegang tot hun volle potentieel en kennis op ziel niveau. Of je nu gelovig bent of niet, spiritueel of niet, in de SoulKey Therapie opleiding leer je deze uitgebreide niet-religieuze, rechtdoorzee- en bewezen technieken.

Aan het einde van de training begrijp je alles van voorgesprek tot inductie, van vragen stellen tot verdiepen en van release technieken tot het volledig  geconnect laten zijn van je cliënt. En meer…

De SoulKey techniek is zo krachtig dat veel cliënten het een levens veranderende ervaring noemen. Het kan zelfs trauma’s en fysieke problemen oplossen. Het geeft jouw cliënt meer doelgerichtheid,  meer vertrouwen en meer inzichten dan vele andere technieken kunnen.

Help jij jouw cliënten aan een dieper inzicht in zichzelf en hun hogere doel?
En misschien ben je zelf ook nieuwsgierig naar jouw levensmissie?

4 daagse Post-HBO Geaccrediteerde & erkende opleiding

De ervaringen van het vorige leven kunnen zowel verbluffend als leerrijk zijn.
Als ziel wordt je niet beïnvloed door de fysieke problemen die verband houden met jouw energie, en daarom zullen sommige mensen fysiek genezen van een ervaring uit het vorige leven!

Waarom Soulkey Therapie Opleiding?

Cliënten komen niet alleen bij je voor pijn of ongemak. Ze komen bij je met levensvragen.

Vragen als:

     – Wat doe ik hier op Aarde?
     – Wat is mijn missie?
     – Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
     – Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?
     – Wat is mijn levensdoel?

De antwoorden hierop liggen in de cliënt zelf.
Met een SoulKey sessie begeleid jij jouw cliënt naar de plek waar de antwoorden hierop te vinden zijn. Door Martin Castor, wetend dat het antwoord in de client zelf verborgen zit, ontwikkelde spirituele vorm van hypnose, de SoulKey® .

Soulkey, drie in één opleiding ..

Geavanceerde vorig leven regressie

De ervaringen van het vorige leven kunnen zowel verbluffend als leerrijk zijn. Als ziel wordt je niet beïnvloed door de fysieke problemen die verband houden met je energie, en daarom zullen sommige mensen fysiek genezen van een ervaring uit het vorige leven.

Je leert om verstikkende verbindingen los te weken en om de kennis, het geleerde mee te te nemen naar het huidige leven.

Leven tussen de levens - LBL

SoulKey is een neutrale zienswijze en zal iedereen zijn of haar waarheid in het leven kunnen bieden. Onze leven-tussen-levenstechniek brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je (zielen)raad.

Kenmerken:

 • Maak opnieuw contact met je ziel bewustzijn
 • Het doel van het leven begrijpen en waarom je ervoor hebt gekozen
 • Spirituele upgrade en doel
 • Structuur van ziel groepen
 • Spirituele begeleiding
 • Inzicht in de oorsprong en het doel van de ziel

Communicatie en toegang tot de ziel

Je zult niet alleen de bijzondere gereedschappen van PLR en LBL leren, een derde niveau is ook de intuïtieve genezing en communicatie. Ook zonder eerdere ervaringen met healing of communicatie op spiritueel en zielenniveau zul je in staat zijn om alles onder de knie te krijgen.

Deze techniek in combinatie met de andere tools van SoulKey maken dit tot ‘de’ reis die je leven zal veranderen en hoe je het leven waarneemt.

Details over de opleiding

Ontdek de diepgaande transformatie van onze opleidingen.
Leer de essentiële vaardigheden voor een betere toekomst, in een moderne, inspirerende omgeving.

Algemeen

 • 4 dagen
 • Supervisie
 • Plek voor 12 deelnemers
 • Plaatsen zijn snel gevuld

Studiebelasting

 • 4 dagen les op het instituut
 • 6 contact uren per lesdag
 • Lesdagen meestal op zondag
 •  Totaal 24 contact uren

Investering € 1.197

 • Waarde van € 1397
 • Early Bird voordeel van € 200
 • Investering € 1.197
 • Betaling in 4 delen mogelijk

Agenda 2024

12 t/m 15 september 2024
(nog 1 plek)

(lestijden van 9:30 tot ca. 17:00)

Ontmoet jouw trainer: Henk Riem

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats,
de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

 • Internationaal Hypnose Trainer
 • Soulkey Therapeut Trainer
 • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
 • DNA Recovery Trainer
 • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
 • The Swan techniek trainer
 • Gastic Balloon Methode Trainer
 • DNA Recovery Trainer
Henk Riem Handtekening

Nog even drie belangrijke punten op een rij…

Persoonlijke begeleiding

Geen up-smuk, verpakt in lastig taalgebruik maar makkelijk toegankelijke lesstof. Duidelijk uitgelegd en helder aangeboden. En het mooiste: wat je leert brengen we dezelfde dag nog in de praktijk met oefeningen.

Duidelijke Syllabus

Hoe fijn is het dat je een syllabus ontvangt waar alles helder en duidelijk in staat. Zo heb je een fijn naslagwerk en kan je ook nog zaken terug lezen. Een fijn studie instrument.

Digitale Leeromgeving

Een 24/7 beschikbare digitale leeromgeving waar jij alles nog eens kunt nakijken in je eigen tempo. Alle videos zijn en blijven beschikbaar waardoor je altijd nog eens rustig op je gemak kan terugkijken.

Zij gingen jou voor!

Ontdek hoe onze opleidingen levens veranderen en sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal!

5/5

Zelf de hypnotherapie opleiding gevolgd. Zeer interessant!
Mijn ervaring is een hele toegewijde leraar. Altijd betrokken bij de leerlingen. Ik heb zelf de korte lijntjes en de laagdrempeligheid bij nieuwe tijd opleidingen als heel prettig ervaren.

- desiree swalef

5/5

Dit is een geweldige opleiding. Ik heb zoveel technieken geleerd inzichten gekregen. Henk en Yvonne doen dat met hart en ziel. Ze staan klaar met raad en daad. Echte toppers. Ik kom zeker terug. Bedankt voor alles.

- Nathalie Meyssen

5/5

In de veiligheid van deze mooie inspirerende omgeving een behandeling krijgen of opleiding volgen. Is de mooiste investering die je aan jezelf kan geven. Henk en Yvonne zijn fantastische mensen die hoge kwaliteit bieden op gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, trauma verwerking en nog veel meer.

- Roos Spijker

Bijscholing

4 dagen
 • Meerdere methodieken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Geaccrediteerde opleiding
 • 24/7 toegang leeromgeving

Dit gaat verder dan elke andere standaard hypnose training. We geven je moderne hypnose technieken die op een bijzondere efficiënte wijze worden aangeleerd en om direct in de praktijk te brengen.

Dit gaat verder dan elke andere standaard hypnose training. We geven je moderne hypnose technieken die op een bijzondere efficiënte wijze worden aangeleerd en om direct in de praktijk te brengen.

Wat kan ik doen wanneer ik ben gecertificeerd?

Wij zijn internationaal gecertificeerd om Spirituele en hypnose trainingen te geven. Hierdoor in staat om als een van de weinige opleidingsinstituten onze studenten echte moderne hypnotherapie en technieken te leren. Je zou kunnen denken dat er nauwelijks verschillen zijn tussen de aangeboden trainingsprogramma’s. Toch hebben wij een andere werkwijze en we hebben de credentials om dat te ondersteunen.

Wanneer je door ons bent gecertificeerd, ben jij in staat de meest uiteenlopende hulpvragen van jouw cliënt, op alle niveaus, te helpen. Via de dialoog en de technieken die we je leren. We gaan je een aantal van de nieuwste state-of-the-art technieken leren waarvan bewezen is dat ze werken en waarvan bewezen is dat ze blijvend zijn.

Dus je kunt prachtige krachtige sessies doen, zelfs met de moeilijkste problemen of cliënten.

Binnen deze opleiding komen ook moderne hypnose technieken aan bod naast de spirituele onderdelen, zoals o.a. zielenreis en reïncarnatie.

Deze training is goedgekeurd en gecertificeerd door de volgende nationale en internationale organisaties:

Schrijf je meteen in!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.