TCTp Trauma Collapse Technique

Wat is de Trauma Collapse Technique?

Een ultieme tool voor angst, trauma, PTSS en depressie, zaken waar veel mensen in de samenleving mee te maken hebben. Dit zijn problemen die zelden of snel kunnen worden opgelost.

Hoe?

Via de meest geavanceerde hypnotherapie technieken, geavanceerd NLP en HNLP, samengebracht met nieuwe en unieke hulpmiddelen die in de loop van de jaren zijn ontwikkeld. Met TCT kun je levens veranderende gebeurtenissen creëren op basis van echt verborgen bronnen en het grootste deel van het probleem – zo niet alles – oplossen in slechts één sessie, waardoor positieve veranderingen, die worden gecreëerd, blijven bestaan.

Het gebeurt allemaal zonder de klassieke methode van hypnose en kan zelfs met open ogen worden uitgevoerd.

Deze methode is zeldzaam en uniek. En daarom geven we deze training elke twee maanden, zodat nog meer mensen deze geweldige tool kunnen ervaren en inzetten.

Werken met trauma of PTSS is een uitdaging voor een hoop therapeuten, coaches of familie/vrienden, hetzij vanwege je eigen problemen met trauma en ervaringen uit het verleden, of omdat je te diep in contact komt met het trauma van je cliënten.

TCT maakt alles veel gemakkelijker bij het (ver)werken met trauma’s – zelfs zonder in te gaan op de details van het daadwerkelijke trauma. De neurale netwerken in de hersenen worden tijdens de techniek gestimuleerd voor betere en voor levenslange resultaten. Daarnaast kun je krachtige bevrijding ervaren, ontstaan nieuwe inzichten en een veranderde kijk op het dagelijks leven.

TCT kan de klus klaren en de nodige veranderingen aanbrengen op basis van de eigen middelen van de cliënt – zonder terugval of de mogelijkheid om het negatief opnieuw in te schakelen.

Ontwikkelaar van deze techniek, Martin Castor, heeft met meerdere variaties van trauma gewerkt, waaronder alles van oorlog en marteling tot seksueel geweld, incest, ongelukken en nog veel meer. Hij geeft toe dat hij gefaald zou hebben als hij al deze trauma’s had geprobeerd te analyseren of te begrijpen. En hij zou niet in staat zijn geweest om de verbluffende resultaten te creëren die mogelijk zijn met TCT.

Met TCT kun je op elke pure manier met elke situatie werken – zonder details te kennen. Het onbewuste van de cliënt weet het allemaal, en dat is waar de genezing en bevrijding gebeurt.

Deze intensieve training van twee dagen stelt je in staat een techniek te leren waarmee je snel, doeltreffend en blijvend trauma kan wegnemen. 

Deze training wordt exclusief in Nederland gegeven, door Internationaal gecertificeerde hypnose trainer Henk Riem.

Henk
  • TCT Trainer
  • Internationale Hypnose trainer
  • Soukey Therapeut trainer
  • Master SoulKey Therapeut
  • Master Hypnotherapeut
  • EMDR behandelaar
  • mBIT Coach
  • Professional Life Coach
ISAHt International Society of Advanced Hypnotherapists certified hypnosis instructor

Denk je eens in hoe waardevol deze techniek voor jou en jouw praktijk is.
Je veel cliënten snel kan helpen.

De wachtlijsten voor psychische zorg waar cliënten met burn-out, trauma of depressie soms ruim 19 weken moeten wachten op hulp. Met ruim 88.500 personen die in Nederland op hulp wachten is het waardevol om een deel van deze groep te kunnen helpen en behandelen.

Wat kost het?

Prijs voor deze training is normaal € 997

In de Early Bird  € 797  

(Eindigt 30 dagen voor de startdatum)

Schrijf je vandaag nog in met € 200 voordeel! Betaal de early bird prijs van € 797 en voeg een waardevolle techniek toe aan je pakket.

early bird beschikbaarheid:
Dagen
Uren
Minuten

Wanneer en waar is het?

vrijdag 27 & zaterdag 28 januari 2023

Lestijden: 9:30 – 17:30 (inloop vanaf 9:00)

Nieuwetijds Opleidingen
Stan Laurelstrook 57
2726 VZ Zoetermeer

Gecertificeerd door: ISAHt
(International Society of Advanced Hypnotherapists)

Deze onderwerpen komen aan het bod:

Overzicht voor sessies
C.E.R.I. Inductietechniek
Coachend model
Castorian Collapse Technique
Frustrate Response
Hand Release / Dream arm
Primepeak

Bekijk ook onze andere trainingen: Hypno Coaching en Cognitieve Mindfulness.

FEITEN

V: Is deze training vergelijkbaar met die van andere academies of scholen?
A: Nee, deze training is door een van de best gecertificeerde academies wereldwijd ontwikkeld en daarom zijn we verheugd om op internationale niveau les te geven. De ontwikkeling door Martin Castor Peterson, enige Deense trainer ooit, heeft drie internationale onderscheidingen ontvangen voor zijn werk met hypnose.

V: Maakt certificering verschil?
A: Ja, uiteraard! Sommige scholen in deze wereld leggen niet veel nadruk op certificering of maken alleen hun eigen certificering. We zijn trots om 7 internationale organisaties te vertegenwoordigen als trainer en als een instituut. Dat betekent dat we back-up en ondersteuning hebben voor wat we leren, en dat onze inhoud is goedgekeurd te voldoen aan de ethische normen van deze organisaties. We zijn van mening dat het een must is om een hoog niveau van onderwijs en de normen van trainers te waarborgen.

V: Kan ik klanten na deze training direct helpen?
A: Ja, je kan direct sessies aanbieden waarbij cliënten profiteren van de krachtige tools die je bij ons leert.

V: Moet ik mijn certificering verlengen?
A: Niet verplicht, wel is het raadzaam intervisiedagen bij te wonen die voor een kleine investering te volgen zijn.

V: Kan ik anderen deze dingen leren die ik heb geleerd?
A: Nee, dat kan niet. Dat is uitsluitend gereserveerd voor goedgekeurde en gecertificeerde instructeurs.

V: Is assistentie beschikbaar nadat ik de training heb voltooid?
A: Ja, absoluut. Wij bieden studentensessies en counseling indien nodig. Ook is de hand-out een goede raadpleger

V: Kan ik in termijnen betalen?
A: In principe niet, je moet het volledige bedrag betalen kort na de registratie. In sommige gevallen met zeer vroege registraties kunnen we een beperkte optie aanbieden om betaling in 2 termijnen te doen.

V: Moet ik een online training voltooien vóór de LIVE-training?
A: Nee, niet verplicht. Toch kan het ondersteunend zijn onze pre-cursus lessen te volgen. (Momenteel enkel in het Engels)

V: Worden er oefeningen gebruikt als onderdeel van de lesmethode?
A: Ja, we oefenen een techniek genaamd versneld leren om ervoor te zorgen dat je zowel bewust als onbewust de informatie “krijgt”. We doen veel live demo’s en er zullen veel praktische oefeningen zijn. Onze lesmethode houdt in ‘weten door te doen’, niet alleen theorie.

V: Krijg ik een titel met mijn certificering?
A: Iedereen die het programma voltooit wordt gecertificeerd als TCT practitioner De titel is TCTp en na de training mag je deze titel voeren.

Schrijf je nu in voor deze unieke training.

Chat openen
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?