Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Het Swan protocol

Protocol voor verslaving en verslavend gedrag – Een weg naar vrijheid!

Ben je op zoek naar een effectieve methode om verslaving en verslavend gedrag te overwinnen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Ons nieuwe protocol is de enige tool die je nodig hebt om elke vorm van verslaving eens en voor altijd aan te pakken.

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Protocol voor directe communicatie met het onderbewuste

De befaamde techniek van Bob Burns wordt nu exclusief in Nederlands gegeven door Nieuwetijds Opleidingen

Als je een actieve hypnotherapeut bent is het waarschijnlijk dat je de Swan protocol kent. Het is een directe en snelle communicatie tool die door o.a. ideomotorische bewegingen werkt. Zo kun je een direct lijntje openen met het onderbewuste van de cliënt en daar verander werk laten plaatsvinden.

Elk protocol ter wereld, of het nu hypnose of psychologie is of een vorm van geneeskunde, is in feite een constructie.Dat wil zeggen dat ze aanvankelijk allemaal een idee waren in de hoofden van mannen en vrouwen dat verschillende subjectieve elementen bevatte. Daarop kan worden voortgebouwd om een reeks procedures te ontwikkelen die, wanneer ze op de juiste manier werden nageleefd, echt wetenschappelijk bewijs zou kunnen leveren door middel van positieve resultaten. Dit is al vele malen herhaald.We kunnen stellen dat het meeste inderdaad, in deze wereld, een constructie is.Behalve… het Swan protocol De ontwikkelaar van dit uniek en fascinerend methodiek, Bob Burns, staat bekend als ‘de therapeut’s therapeut’ omdat hij nog steeds elke week sessies geeft aan klinische hypnotiseurs van over de hele wereld. En tegenwoordig ook online sessies om te leren waarom The Swan een uniek protocol is. Wat ontstaan is vanuit een spontane sessie met het onderbewuste en waarom het niet is zoals elk ander protocol.The Swan is meer dan een constructie.Uniek voor live en online sessie’s!

The Swan Speaks

Tijdens de training vertellen we je het verhaal van “Real or Imagined”, het fascinerende verhaal van waar The Swan eigenlijk vandaan kwam en hoe het later werd gebruikt door therapeuten in nu meer dan 85 landen over de hele wereld.

Buiten dat we je meenemen door heel het protocol van de Swan gaan we ook een niveau verder en behandelen we  “The Swan Speaks” waardoor je dieper ingaat op de techniek “Direct Voice”, waardoor je communicatie van binnenuit kunt horen!

Studiebelasting

 • 2 dagen klassikaal les
 • 7 contact uren per lesdag

Investering € 897

 • Waarde van 1097
 • Early Bird voordeel van € 200
 • Betaling in 3 delen mogelijk

Agenda 2024

data 3e kwartaal 2024

Combi-Deal?

Boek nu, incl. de Swan, de Hypnose Basisprincipes, Hypnose Practitioner & Advanced Hypnotherapeut samen

voor € 5997

Aanbetaling van € 2409 plus 12 termijnen van € 299,00)

Uit welke onderdelen bestaat de opleiding?

Onze opleiding omvat boeiende modules, workshops en praktische sessies. Leer essentiële kennis en vaardigheden voor persoonlijke groei en succes.

Geschiedenis

Hoe is een uniek protocol tot stand gekomen, waar is het begonnen en waarom werkt het zo doeltreffen dat nu in meer dan 85 landen dit protocol wordt gegeven

Swan protocol

Uitgebreide achtergrond van wat het Swan protocol is, hoe je het inzet, wat de 3 basis elementen zijn en wat je doet om elke client hiermee te helpen. Ethiek is belangrijk en het is uw manier om uzelf en uw klanten te beschermen.

Therapie basis IMR

IdeoMetorisch Response (IMR) is de basis van dit protocol. Alle ins-outs van hoe je dit inzet op een therapeutische wijzen. Wat vraag je, welke vragen stel je niet en hoe verwerkt je dat therapeutisch.

Laat de Swan spreken

Buiten het communiceren via IMR signalen is het ook mogelijk om een “Direct Voice” methode in te zetten. Dan is het mogelijk om via de client het onderbewuste een fysieke stem te geven. Op die manier kan je een nog meer directere communicatie vorm gebruiken.

Verdieping mogelijkheden

Tijdens deze trainnig gaan we ook dieper in op alle mogelijkheden die het Swan protocol bied. Hierdoor kan je tijdens sessie’s met cliënten het meest effectieve er uit halen. Ook is het mogelijk vanuit het protocol direct een hypnose sessie te starten om daar een zijsprong te maken in technieken.

Uniek protocol

De Swan is een protocol dat uniek is. Ontstaan door een spontane sessie geeft dit op een unieke en speciale manier inkijk in het onderbewuste van de cliënt.

Ontmoet jouw trainers; Henk Riem

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats, de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”
 • Internationaal Hypnose Trainer
 • Soulkey Therapeut Trainer
 • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
 • DNA Recovery Trainer
 • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
 • Hypno Coaching trainer (C.O.A.C.H.)
 • Gastic Balloon Methode Trainer
 • DNA Recovery Trainer
 • Het Swan Protocol Trainer
Henk Riem Handtekening

Nog even drie belangrijke punten op een rij…

Persoonlijke begeleiding

Geen up-smuk, verpakt in lastig taalgebruik maar makkelijk toegankelijke lesstof. Duidelijk uitgelegd en helder aangeboden. En het mooiste: wat je leert brengen we dezelfde dag nog in de praktijk met oefeningen.

Duidelijke Syllabus

Hoe fijn is het dat je een syllabus ontvangt waar alles helder en duidelijk in staat. Zo heb je een fijn naslagwerk en kan je ook nog zaken terug lezen. Een fijn studie instrument.

Digitale Leeromgeving

Een 24/7 beschikbare digitale leeromgeving waar jij alles nog eens kunt nakijken in je eigen tempo. Alle videos zijn en blijven beschikbaar waardoor je altijd nog eens rustig op je gemak kan terugkijken.

Zij gingen jou voor!

Ontdek hoe onze opleidingen levens veranderen en sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal!

5/5

Zelf de hypnotherapie opleiding gevolgd. Zeer interessant!
Mijn ervaring is een hele toegewijde leraar. Altijd betrokken bij de leerlingen. Ik heb zelf de korte lijntjes en de laagdrempeligheid bij nieuwe tijd opleidingen als heel prettig ervaren.

- desiree swalef

5/5

Dit is een geweldige opleiding. Ik heb zoveel technieken geleerd inzichten gekregen. Henk en Yvonne doen dat met hart en ziel. Ze staan klaar met raad en daad. Echte toppers. Ik kom zeker terug. Bedankt voor alles.

- Nathalie Meyssen

5/5

In de veiligheid van deze mooie inspirerende omgeving een behandeling krijgen of opleiding volgen. Is de mooiste investering die je aan jezelf kan geven. Henk en Yvonne zijn fantastische mensen die hoge kwaliteit bieden op gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, trauma verwerking en nog veel meer.

- Roos Spijker

Training

2 dagen
 • Meerdere methodieken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Geaccrediteerde opleiding
 • 24/7 toegang leeromgeving

Deze training is goedgekeurd en gecertificeerd door de volgende nationale en internationale organisaties:

Schrijf je meteen in!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.