DNA Recovery Protocol 2.0

Start het regeneratieproces!

Krijg toegang tot de “blauwdruk” en opgeslagen bronnen van je lichaam.
Het DNA Recovery Protocol is een slimme koppeling om fysieke uitdagingen en beperkingen te overwinnen.

Alles wat in het verleden voor jou mogelijk was, zit nog steeds in het geheugen van je lichaam en kan weer geactiveerd worden.

Dat is de essentie van DNA Recovery 2.0!

Het is een ongelooflijke reis geweest om dit protocol te upgraden en te optimaliseren. Met nieuwe inzichten en wat we nu weten van het brein. Het zal ongetwijfeld voor veel mensen een grote veranderen zijn als ze door het protocol gaan van de DNA Recovery.

Hier zijn de drie principes:

Als je erover kunt dromen, dan heb je de middelen al.
Als je het hebt gehad, dan kun je het opnieuw vinden.
Als je het vergeten bent, kun je er opnieuw contact mee maken.

Alle informatie wordt opgeslagen in de cellen, het DNA en de neurale netwerken van het lichaam.

Tijdsduur opleiding

 • 4 dagen klassikaal les
 • Elke dag "examen"
 • Verplichte elke dag te volgen
 • Supervisie tijdens de opleiding

Studiebelasting

 • 4 dagen les op het instituut
 • 6 contact uren per lesdag
 • Totaal 24 contact uren
 • ± 10 uur thuisstudie
 • Intervisie tijd
 • Supervisie

Investering

 • Waarde van1197
 • Early Bird voordeel van € 200
 • Betaling in delen mogelijk

Agenda 2023

 • 9 t/m 12 maart 2023
 • 16 t/m 19 november 2023

Je zou versteld staan als je wist hoeveel je lichaam kan!

Ken jezelf; Hou van jezelf; wees trouw aan jezelf. Deze gebruikte uitdrukkingen worden al jaren gebruikt, door vele mensen, in veel opzichten.

Maar hoe kun je jezelf volledig kennen als je constant verandert?

Of het nu gaat om huidvervanging, longweefselvernieuwing of nieuw haar, het lichaam is constant in verandering en ontwikkeling.

Volgens gerespecteerde onderzoekers herschept het lichaam zichzelf elke zeven tot tien jaar met bijna een geheel nieuwe set cellen. Sommige essentiële delen van het lichaam worden vaak zelfs vervangen – [bron: Stanford University, Northrup].

Je lichaam heeft het recept al!

Hoewel cellen elke zeven tot tien jaar veranderen, codeert en creëert het lichaam de nieuwe cellen van een geheim recept in je. Net als een bibliotheek, en ervan uitgaande dat alles verbonden is, kun je dezelfde recepten activeren voor eerdere omstandigheden in het lichaam.

Hoeveel en hoe effectief het kan worden gedaan, hangt af van je huidige fysieke conditie en hoeveel het onderbewuste ruimte laat voor verandering.

Daarom is het bewuste/onbewuste veranderingsproces de sleutel tot dit protocol.

En we kunnen het opstarten vanuit een breed scala aan opties en tools.

Uit welke onderdelen bestaat de opleiding?

#1

Pretalk Psychologie

Wist je dat de sleutel tot een succesvolle sessie verborgen zit in de pre-talk en dat de pre-talk alles te maken heeft met de uitkomst van de sessie, niet met het ‘probleem’?

Je krijgt inzicht in een unieke structuur die we in al onze sessies hanteren.

#2

DNAR Inductie

Deze inductie is ontworpen om elke DNA Recovery-cliënt te passen om het resultaat van hun sessie te maximaliseren.

Het zal een staat van middelen en een staat van verandering en duidelijkheid activeren om de hele sessie te ondersteunen.

#3

Authentieke gerichte aandacht

Voordat we onze klanten aan zichzelf overlaten, zijn we het aan hen verplicht om toekomstig succes te garanderen. Dit is een unieke manier om hun manifestatie en het resultaat van hun harde werk tijdens de sessie te ervaren. Om mogelijke toekomstige uitdagingen, gebrek aan vertrouwen te overwinnen en te vervangen door geloof en wil.

#4

Ethiek

We moeten de natuurlijke beperkingen van zo’n techniek als deze kennen. Maar ook binnen wat we kunnen en kunnen in onze branche. Wij zijn geen artsen en kunnen geen garanties geven. De ethiek tijdens de cursus is uw manier om uzelf en uw klanten te beschermen.

#5

Versnelde Collapse

Er zijn veel mensen over de hele wereld die de Castorian Collapse Technique gebruiken. We zijn in de kern van de structuur gedoken en hebben een gecomprimeerde en versnelde versie gevonden die specifiek kan worden gebruikt met DNA Recovery-sessies.
Niet te vergelijken met de andere Collapse versies.

#6

DNA Kluis Herstel

In een gespecialiseerd concept als dit heeft de cliënt een of meer fysieke triggers en overtuiging ervaringen nodig om ervoor te zorgen dat er verandering heeft plaatsgevonden. DNA kluis is een veilige manier om deze resultaten en ervaringen te creëren.

#7

DNA-geoptimaliseerde waardenhiërarchie

Een nieuwe bijgewerkte versie van de klassieke NLP Values Hierarchy-techniek, met ingenieuze wendingen en kansen. Inhoud die een enorm verschil zal maken voor elke klant en hun resultaten met DNA Recovery. Eindelijk een techniek die kan werken met de kern van overtuigingen en waarden en de nodige verandering kan creëren voor nu en hier.

#8

Delen samenwerking

Een spannende gedragstechniek gebouwd op “feest” therapie. Een manier om conflicten op te lossen en samenwerking te creëren. De intentie zal altijd prevaleren boven negatief gedrag. Een interessante manier dus om interne geschillen, misverstanden en nederlagen op te lossen.

#9

Volledig overzicht van sessies

Dus wat is er voor nodig en hoe kan dit het beste worden uitgevoerd? We geven je een compleet perspectief en overzicht om jouw toekomstige sessies gemakkelijk uit te voeren. Met het eenvoudigst mogelijke protocol overzicht ben je volledig klaar en sta je 100% op scherp voor je cliënt en zijn veranderproces.

Ontmoet jouw trainer; Henk Riem

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats, de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

 • Internationaal Hypnose Trainer
 • Soulkey Therapeut Trainer
 • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
 • DNA Recovery Trainer
 • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
 • Hypno Coaching trainer (C.O.A.C.H.)
 • Gastic Balloon Methode Trainer
 • DNA Recovery Trainer

Nog even drie belangrijke punten op een rij...

Persoonlijke begeleiding

Geen up-smuk, verpakt in lastig taalgebruik maar makkelijk toegankelijke lesstof. Duidelijk uitgelegd en helder aangeboden. En het mooiste: wat je leert brengen we dezelfde dag nog in de praktijk met oefeningen. 

Duidelijke Syllabus

Hoe fijn is het dat je een syllabus ontvangt waar alles helder en duidelijk in staat. Zo heb je een fijn naslagwerk en kan je ook nog zaken terug lezen. Een fijn studie instrument.

Digitale Leeromgeving

Een 24/7 beschikbare digitale leeromgeving waar jij alles nog eens kunt nakijken in je eigen tempo. Alle videos zijn en blijven beschikbaar waardoor je altijd nog eens rustig op je gemak kan terugkijken. 

Wat vinden cursisten van onze opleidingen?

Harry Heeg

5/5

De eerste resultaten met TCT zijn binnen 🙂, het is nog mooier dan ik had gedacht. Ik ben er erg blij mee.

Natasja

5/5

Soulkey was echt een openbaring! Prachtige reis waarvan ik niet kan wachten deze in te zetten voor mijn clienten.

Ursula

5/5

Trauma Collapse Techniek – Geweldig, dit komt niet voor niets op mijn pad 😉 dankbaar voor alles, ik heb nu het vertrouwen dit in te gaan zetten 🙏

Top-opleiding

4 dagen

Wat kan ik doen wanneer ik ben gecertificeerd?

Wij zijn internationaal gecertificeerd om hypnose trainingen te geven en zijn daardoor in staat om als een van de weinige opleidingsinstituten onze studenten echte moderne hypnotherapie te leren. Je zou kunnen denken dat er nauwelijks verschillen zijn tussen de aangeboden trainingsprogramma’s. Toch hebben wij een andere werkwijze en we hebben de credentials om dat te ondersteunen.

Wanneer je door ons bent gecertificeerd, ben jij in staat de meest uiteenlopende hulpvragen van jouw cliënt, op alle niveaus, te helpen. Via de dialoog en de technieken die we je leren. We gaan je een aantal van de nieuwste state-of-the-art technieken leren waarvan bewezen is dat ze werken en waarvan bewezen is dat ze blijvend zijn.

Dus je kunt krachtige sessies doen, zelfs met de moeilijkste problemen of cliënten.
Buiten hypnose technieken komen ook spirituele onderdelen aan bod zoals o.a. zielenreis, reïncarnatie, maar ook NLP & HNLP technieken.

Lees ook over de andere opleidingen Soulkey therapeut en holistisch energetisch hypnotherapeut.

Deze training is goedgekeurd en gecertificeerd door de volgende nationale en internationale organisaties:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op. We helpen u graag!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.