Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Virtuele Ballon Specialist

Afvallen met hypnotherapie? Met onze virtuele ballon specialist is het echt mogelijk! Het brein is namelijk vele malen sterker dan je denkt en op basis hiervan kun jij overmatig gewicht verliezen. Het gaat hierbij om vertrouwen tussen lichaam en geest. 

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Hoe werkt de virtuele ballon specialist?

Dit is een droom tool voor elke hypnotherapeut die mensen wil helpen gewicht los te laten en gezonder te worden.

De moderne taal, geavanceerde technieken en het efficiënt diepgaand veranderingswerk zorgen voor de geweldige resultaten van elke klant. Loslaten van gewicht is meer dan alleen het gewicht. Het is een gezond en gelukkig brein, een sterk en energiek lichaam gebaseerd op een gezonde mindset en nieuw gedrag.

Kwaliteit van leven is het sleutelwoord in deze methode.

Geen old school trucs meer, nep-operatie geluidseffecten en overtuigers. In plaats daarvan bouwen we vertrouwen op tussen lichaam en geest, met moderne gesprekstechnieken gebaseerd op wetenschap en state-of-the-art therapie.

De Balloon Methode is een programma met drie sessies met gegarandeerde verandering.

Studiebelasting

 • 3 dagen klassikaal les
 • 7 contact uren per lesdag
 • ± 6 uur thuisstudie
 • intervisie advies

Investering € 897

 • Waarde van 1097
 • Early Bird voordeel van € 200
 • Betaling in 3 delen mogelijk
 • Investering in jezelf

 

Agenda 2024

21 t/m 23 juni 2024

Combi-Deal?

Boek nu, incl. Balloon, de Hypnose Basisprincipes, Hypnose Practitioner & Advanced Hypnotherapeut samen

voor € 5997

Aanbetaling van € 2409 plus 12 termijnen van € 299,00)

 

Martin Castor over de Balloon methode

Laten we verder gaan dan het loslaten van de kilo’s

Wie zei dat de therapie niet leuk kon zijn? Ik zeker niet!

Dit is een proces, gemaakt, dat op meerdere niveaus werkt vóór de cliënt.

Een therapiemodel dat de cliënt motiveert en aanmoedigt om verder te gaan dan “alleen” loslaten van gewicht.

Dit is wat je krijgt in deze training

Ja, we willen dat je echt een compleet pakket krijgt! Een die ervoor zorgt dat je het proces vertrouwt en ook het vertrouwen hebt om het uit te voeren.
Alles wat je ontvangt is een uniek ontwikkeld pakket dat door Martin Castor van The Hypno Academy is gecreëerd.

Volledige handleiding

Je krijgt een volledige handleiding die je door alle details en processen voert. Het geeft je alles wat je nodig hebt om een volledige sessie uit te voeren. De handleiding geeft een compleet overzicht en ook veel achtergrondkennis.

 

Diepgaande begeleiding

Henk Riem leert je niet alleen de basis. Hij zal je ook comfortabel pushen naar een hoog niveau om er meer uit te halen dan verwacht. Hij zal ideeën en methoden delen om zelfverzekerder te zijn en de inhoud en jezelf nog beter in te zetten.

 

Complete-sessieoverzicht

Een van de meest voorkomende dingen in trainingen is het niet begrijpen van de uiteindelijke sessie structuur. Vanwege onze Brain Accelerated Learning-stijl hebben we ervoor gezorgd dat je het volledig zult omarmen en begrijpen en dat het zelfs gemakkelijk te volgen is.

 

Inhoud en Q & A live events

Dit is een hybride training! En wat betekent dat? Het is een combinatie van live les, oefen sessies en een online Q & A. Het is bekend dat er na een training behoefde is aan het beantwoorden van vragen. Om het succes van de studenten te garanderen bieden wij een live Online Q & A sessies.

 

Practitioner forum

Wij zijn er voor jou! Je krijgt toegang tot een online campus en forum waar iedereen kan communiceren, ervaringen kan delen en zelfs oefensessies kan opzetten. Dat is de kracht van een goede ontwikkeling. Veel samen oefenen maakt je een top beoefenaar.

 

Certificering

Omdat de training erkent wordt door meerdere van ’s werelds beste en belangrijkste organisaties, streven we naar een professioneel niveau voor ons examen. Toch hoef jij je niet druk te maken, we hebben het zo gemaakt dat het onze verantwoordelijkheid is dat je gecertificeerd wordt en verder gaat dan de vereiste normen.

 

Jouw cliënten zullen je promoten

Positieve resultaten zorgen voor positieve rimpelingen in het “water”. Tevreden, soms ook verbaasde, cliënten zullen bijna een automatische advertentie bron zijn en kunnen via via weer voor meer cliënten zorgen.

Wat is inbegrepen in de content?

Dit zijn de primaire tools en technieken die deze techniek en methode omkaderen.
Om je een overzicht te geven, hebben we ze allemaal verzameld met korte gedetailleerde informatie.

3 Sessieoverzicht

Je krijgt het overzicht voor een volledig overzicht van de drie sessies om uitstekende resultaten te garanderen met elke cliënt.

Preptalk psychologie

Een geweldige pretalk is de sleutel tot succes. We leren je een perfecte pretalk lay-out met positieve psychologie.

Mindbending language

Krijg inzicht in de geheimen van moderne, krachtige mindbending langueage, om een verandering aan te brengen, gedurende de hele sessie.

Gespecialiseerde inductie

We hebben een inductie ontwikkeld die de resultaten nog meer zullen verbeteren en wat ervoor zorgt dat je cliënt vanaf het begin klaar is voor verandering. Het activeert zintuigen, communicatie en een perfecte trance. Het is allemaal gebaseerd op natuurlijke processen en de middelen van de cliënt zelf.

C & R Release methode

We hebben een 2-weg methode. De ene is als trauma de oorzaak is van de clients toestand, en de andere is een methode om een fysiek trauma los te laten in geval van weerstand of ongemak.

Gedragsgenerator

Gedrag is vaak een grote uitdaging als het gaat om eten. Met de gedragsgenerator kunnen we een natuurlijke eetgewoonte opbouwen met verstandige keuzes. Uithoudingsvermogen en een sterke wil voor in de toekomst. En vanuit de innerlijke verlangens van de cliënt.

De ballon trigger

We hebben een nieuwe sensatie in het lichaam nodig. Deze methode optimaliseert hoe de hersenen bewust de voortekenen van volzitten kunnen herkennen en wanneer echte trek begint. Het versnelt voor het lichaam de metabolisme en voedingsdetectie.

AC-integratiemethode

Een briljante integratie- en test tool voor toekomstig succes en onmiddellijk accepteren van de verandering. Het is een manier om twijfel om te zetten in vertrouwen, met een paar eenvoudige stappen en een echte feel-good ervaring.

De focus booster

Wat als?  Typische vragen die veel cliënten stellen over de realiteit na de sessie. Om ervoor te zorgen dat ze zichzelf in alle situaties vertrouwen, hebben we een instant focus- en gedrag verandering tool ontwikkeld die tijdens de sessie wordt geïnstalleerd.

Ontmoet jouw trainer: Henk Riem

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats,
de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

 • Internationaal Hypnose Trainer
 • Soulkey basic Trainer
 • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
 • DNA Recovery Trainer
 • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
 • Hypno Coaching trainer (C.O.A.C.H.)
 • Gastic Balloon Methode Trainer
 • Het Swan protocol Trainer
Henk Riem Handtekening

Wat wanneer waar?

De training is Live

De live training

Op dag één gaan we direct van start met de geweldige tools en technieken. Nadat we alles hebben gedeeld over het ontstaan, oorzaak en gevolg ben je na drie dagen volledig opgeleid tot Gastic Balloon specialist met kennis over voeding, gedrag en trauma.

 

De methode

Deze techniek is niet zomaar een techniek, we willen ervoor zorgen dat jij alles weet wat nodig is om geweldige resultaten te boeken bij jouw toekomstige cliënten. We vinden de normen van goede ethiek en kwaliteit belangrijk en zorgen wij dat je alles weet wat je nodig is.

De content

We structureren de tools en technieken op een logische en efficiënte manier. En is allemaal gebaseerd op alles wat je dan al weet. Je kan deze krachtige techniek zelfs inzetten voor niet gewicht gerelateerde issues.

 

Schrijf je meteen in!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.