Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

De kracht van zelfhypnose

Heb je last van stress, negatieve gedachten, of heb je weinig energie? Wil je meer grip op je leven, je zenuwen de baas zijn, jezelf boosten met zelfvertrouwen? Zelfhypnose helpt. Door de jaren heen is de Inzicht-in-zelfhypnose-methode aan diverse doelgroepen getraind, van zakenmensen tot pijnpatiënten. Eenvoudig, snel, en effectief – keer op keer blijkt hoe sterk de methode is. Leer meer over deze hypnose opleiding en word er een master in!

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

De automatische piloot

Ieder van ons heeft gevoelens, gedrag en gedachten waar we niet bewust voor kiezen. In plaats daarvan komen ze als vanzelf, zomaar. De automatische piloot, welke dit soort zaken aanstuurt, wordt ook wel het onderbewuste genoemd. De term is een overkoepelende naam voor alles wat je niet bewust doet, zoals emoties en herinneringen oproepen. Met zelfhypnose kun je je gevoelens, gedrag en gedachten bijsturen bij de bron, in het onderbewuste.

Ook geschikt voor jou!

De basistechniek om met je onderbewuste te werken is voor iedereen dezelfde, ongeacht de persoonlijke reden voor het willen leren van zelfhypnose. Tijdens de workshop leer je tevens diverse technieken die je kunt toepassen tijdens zelfhypnose, en de ervaren trainer geeft advies op maat. Zo kun je de juiste combinatie voor jouw unieke situatie ontdekken. De zelfhypnose-methode wordt op een leuke en effectieve manier getraind door in een kleine groep onderling te oefenen.

Wanneer?

Zaterdag 11 juli van 10:00 tot 17:30

Prijs € 125

Inclusief koffie/thee

Schrijf je vandaag nog in en ontvang gratis het boek Herprogrammeer Je Stress.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.