Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Performance Enhancement Protocol

Positieve psychologie en sessies voor optimaal succes. Een training die anders is dan de andere. Positieve programmering via hypnose. Dat is waar het Performance Enhancement Protocol voor staat! Leer er hier alles over.

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Protocol voor prestatieverbetering

Prestaties en motivatie zijn hetzelfde in elke branche en categorie met betrekking tot mensen, sport en zaken. De manier waarop de hersenen succes ervaren en prikkels van geluk ervaren, is hetzelfde neurologische proces, ongeacht hoe het wordt bereikt.
De vraag is wat een persoon ervan weerhoudt om de volledige voordelen van zijn succes te plukken als het gaat om lichaam, geest en bewustzijn.
Dit protocol richt zich op de tools die nodig zijn om die delen van het neurale netwerken te veranderen en te creëren. Daarnaast wat het is dat je beperkt om een volledig gevoel van succes te ervaren. Plus dat het oké is om je succesvol te voelen.

Sommige technieken optimaliseren je kwaliteiten en hoe snel je je kennis en nieuwe skils kunt aanleren.
Het zal de primaire focus zijn om de technieken in te zetten om het creatief denkproces te versnellen en bijwerken naar optimale performance. En natuurlijk hoe je in die flow kunt zijn en blijven.

Dit is al enkele jaren een gebruikte techniek die door eliteklanten wordt gebruikt. Atleten, topsporters, CEO’s enz. Zowel als hypnose sessie of regelmatige coaching.
Het is een feit dat we, met dit protocol, werken met middelen en doelen, in plaats van beperkingen of “problemen”.

Details over de opleiding

Ontdek de diepgaande transformatie van onze opleidingen. Leer de essentiële vaardigheden voor een betere toekomst, in een moderne, inspirerende omgeving.

Tijdsduur opleiding

 • 2 dagen
 •  klassikaal les
 • live op het instituut
 • supervisie tijdens de training

Studiebelasting

 • 2 dagen les op het instituut
 • 6 contact uren per lesdag
 • totaal 12 contact uren
 • ± 10 uur thuisstudie
 • intervisie advies

Investering

 • Waarde van 897
 •  Early Bird voordeel van € 200
 •  Betaling in twee delen mogelijk

Agenda

Medio 2024

Wat is prestatie-optimalisatie?

Wat is het?
De meeste mensen richten zich op therapeutische fundamenten en resultaten en gebruiken meestal hypnose voor problemen, enz.

Maar hoe zit het met de prestaties? Hoe zit het met optimalisatie van wat mensen al kunnen doen?

Waarom missen mensen met een probleemloos leven een paar procenten van hun optredens. Van amateur naar professional. Of van professional naar winnaar.
Wat is optimalisatie van menselijke prestaties?

De term “human performance optimalisatie” (HPO) beschrijft een combinatie van benaderingen en technieken die de prestaties van elke persoon kunnen optimaliseren om zijn/haar missie met succes te volbrengen. Het gaat verder dan alleen weerstand bieden aan uitdagingen; het betekent eerder functioneren op een nieuw optimaal niveau om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Uit welke onderdelen bestaat de opleiding?

Onze opleiding omvat boeiende modules, workshops en praktische sessies. Leer essentiële kennis en vaardigheden voor persoonlijke groei en succes.

Inductie

Je ontvangt een speciaal ontworpen inductie die de conditie en het gewenste resultaat van elke cliënt, vanaf het begin van de sessie, zal optimaliseren.

Laat negatieve emoties los

Negatieve emoties kunnen je cliënt vasthouden, maar ook ongewenste fysieke toestanden manifesteren. Je krijgt een tool die dit direct kan vrijgeven.

Verbale kracht

Je leert unieke tools om ideeën en het gewenste resultaat dat de klant heeft te “reframen” en uit te breiden. Zelfs verder komen dan het succes, verwacht de klant aan het begin van de sessie

De kracht van het Volk

Leer een geweldig protocol dat elke prestatie voor elke spreker, leraar, atleet, atleet, creatief persoon, communicator zal verbeteren – Noem iets en PEP zal het werk doen.

De aan/uit-schakelaar

Prestatie optimalisatie, altijd Te allen tijde.

Geef uw klant een kleine tool in de vorm van een trigger die ze zelf kunnen triggeren en gebruiken als dat nodig is in elke situatie.

Test Het Resultaat

Je leert ook een unieke techniek die de effectiviteit van het resultaat voor de cliënt test en bewijst voordat de sessie voorbij is. Om ons te beschermen tegen twijfel en om ervoor te zorgen dat de neurologische veranderingen volledig geïntegreerd zijn. Zowel bewust als onbewust.

Ontmoet jouw trainer; Henk Riem

“Passie voor het vak en je client op de eerste plaats,
de uitkomst is wat hun toekomst bepaald”

 • Internationaal Hypnose Trainer
 • Soulkey Therapeut Trainer
 • Trauma Collapse Techniek (TCT) Trainer
 • DNA Recovery Trainer
 • ABM Trainer (verslaving & gedrag sturing)
 • Hypno Coaching trainer (C.O.A.C.H.)
 • Gastic Balloon Methode Trainer
 • DNA Recovery Trainer
Henk Riem Handtekening

Nog even drie belangrijke punten op een rij…

Persoonlijke begeleiding

Geen up-smuk, verpakt in lastig taalgebruik maar makkelijk toegankelijke lesstof. Duidelijk uitgelegd en helder aangeboden. En het mooiste: wat je leert brengen we dezelfde dag nog in de praktijk met oefeningen.

Duidelijke Syllabus

Hoe fijn is het dat je een syllabus ontvangt waar alles helder en duidelijk in staat. Zo heb je een fijn naslagwerk en kan je ook nog zaken terug lezen. Een fijn studie instrument.

Digitale Leeromgeving

Een 24/7 beschikbare digitale leeromgeving waar jij alles nog eens kunt nakijken in je eigen tempo. Alle videos zijn en blijven beschikbaar waardoor je altijd nog eens rustig op je gemak kan terugkijken.

Zij gingen jou voor!

Ontdek hoe onze opleidingen levens veranderen en sluit je aan bij ons groeiende succesverhaal!

5/5

Zelf de hypnotherapie opleiding gevolgd. Zeer interessant!
Mijn ervaring is een hele toegewijde leraar. Altijd betrokken bij de leerlingen. Ik heb zelf de korte lijntjes en de laagdrempeligheid bij nieuwe tijd opleidingen als heel prettig ervaren.

- desiree swalef

5/5

Dit is een geweldige opleiding. Ik heb zoveel technieken geleerd inzichten gekregen. Henk en Yvonne doen dat met hart en ziel. Ze staan klaar met raad en daad. Echte toppers. Ik kom zeker terug. Bedankt voor alles.

- Nathalie Meyssen

5/5

In de veiligheid van deze mooie inspirerende omgeving een behandeling krijgen of opleiding volgen. Is de mooiste investering die je aan jezelf kan geven. Henk en Yvonne zijn fantastische mensen die hoge kwaliteit bieden op gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, trauma verwerking en nog veel meer.

- Roos Spijker

Training

2 dagen
 • Meerdere methodieken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Geaccrediteerde opleiding
 • 24/7 toegang leeromgeving

Deze training is goedgekeurd en gecertificeerd door de volgende nationale en internationale organisaties:

Schrijf je meteen in!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.