Geaccrediteerde vakopleidingen
Persoonlijke begeleiding
Internationale certificering

Regressietherapie opleiding

Regressie is een sterk en krachtige methodiek om terug te gaan naar waar een issue is ontstaan. Hier de zaken herstellen of oplossen werkt als een domino steen door het leven van je client waardoor er nooit een issue is geweest op het onderwerp van de client. Regressie is een onlosmakelijk onderdeel van de hypnotherapeut opleidingen of Soulkey basic therapeut opleiding.

5,0
5/5

Gratis advies!

De juiste opleiding vinden?
Laat je gegevens achter

We bellen je terug!

Regressietherapie opleiding

In de “old-school” therapie vorm regressie was het hoofddoel vinden en verwerken van de kern van het probleem. Middels regressietherapie was de eerste stap het vormen van een hypothese over wat het probleem zou kunnen zijn. De therapeut vraagt eerst informatie over het verleden van de cliënt, zoals familierelaties of trauma’s. Hierna gaan we via de regressietherapie herinneringen bloot te leggen om de betekenis ervan te begrijpen.

Regressietherapie in de klassieke vorm werd voor verschillende doeleinden gebruikt, o.a.:

  • gebeurtenissen uit het verleden onderzoeken om ze te begrijpen,
  • begrijpen hoe ze iemands huidige levenssituatie en andere mensen daarin beïnvloeden,
  • manieren vinden om te helpen via hypnose.
  • manieren vinden om los te laten wat we uit het verleden met ons meedragen,
  • inzicht krijgen in wie we zijn en hoe we met anderen omgaan

Inmiddels zijn we tot nieuw inzicht gekomen en met de kennis die we nu van het brein hebben om daar de technieken zoals regressie en reïncarnatie op aan te passen. Deze “new-school” hypnose is volledig geïntegreerd in al onze trainingen van de opleiding.

Meer dan een regressietherapie opleiding

Wat nu als jij een tool, techniek of methodiek zou kunnen leren die veel voor je toekomstige cliënten zou kunnen betekenen? Niet alleen help je ze van issues af of laat je ze inzichtelijk ontdekken wat ze al zo lang onnodig bij zicht dragen. Maar je leert ook verder te kijken. Verder dan alleen een stuk regressie… Cliënten komen niet alleen bij je voor pijn of ongemak. Ze komen bij je met levensvragen!

En om deze levensvragen te kunnen behandelen wil je goed getraind zijn in moderne en goede technieken. Onze Hypnose practitioner opleiding,  Vakopleiding Advanced Hypnotherapeut en Soulkey Therapeut hebben regressietherapie als onderdeel van een groter geheel. Niet alleen leer je regressie uit te voeren, maar je bent zelfs in staat via trance jouw cliënten in een hogere staat van zijn te brengen waar een positieve verandering kan plaatsvinden.
Maar ook zaken als reïncarnatie en communicatie op een hoger (ziels) niveau komen aan bod.

“New-school” regressietherapie, binnen meerder technieken, waarmee jij jouw client echt tot op een hoger level kan helpen.

Soulkey, drie in een opleiding

Jij bent hypnotherapeut, coach, lichtwerker of NLP-specialist? Met deze vaardigheden kun jij je cliënten nog beter helpen en geef je je cliënten toegang tot hun volle potentieel en kennis op ziel niveau. Of je nu gelovig bent of niet, spiritueel of niet, in de SoulKey Therapie opleiding leer je deze uitgebreide niet-religieuze, rechtdoorzee- en bewezen technieken.

Aan het einde van de training begrijp je alles van voorgesprek tot inductie, van vragen stellen tot verdiepen en van release technieken tot het volledig geconnect laten zijn van je cliënt. En meer…

De SoulKey techniek is zo krachtig dat veel cliënten het een levens veranderende ervaring noemen. Het kan zelfs trauma’s en fysieke problemen oplossen. Het geeft jouw cliënt meer doelgerichtheid, meer vertrouwen en meer inzichten dan vele andere technieken kunnen.

Help jij jouw cliënten aan een dieper inzicht in zichzelf en hun hogere doel? En misschien ben je zelf ook nieuwsgierig naar jouw levensmissie? Reiki kan je hier bijvoorbeeld ook goed bij op weg helpen.

Deze trainingen zijn volledig geaccrediteerd via de KTNO.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.