Waarom een regressietherapie opleiding?

Het hoofddoel van de therapie is het vinden en verwerken van de kern van het probleem.

In de regressietherapie opleiding wordt uitgelegd dat de eerste stap het vormen van een hypothese is over wat het probleem zou kunnen zijn. De therapeut vraagt eerst informatie over het verleden van de cliënt, zoals familierelaties of trauma’s. Later zullen ze regressietherapie gebruiken om herinneringen bloot te leggen en de betekenis ervan te begrijpen.

Regressietherapie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt: gebeurtenissen uit het verleden onderzoeken om ze te begrijpen, begrijpen hoe ze iemands huidige levenssituatie en andere mensen daarin beïnvloeden, en manieren vinden om te helpen.

Enkele andere doelen die met regressietherapie bereikt kunnen worden zijn: manieren vinden om los te laten wat we uit het verleden met ons meedragen, inzicht krijgen in wie we zijn en hoe we met anderen omgaan

Wat nu als jij een tool, techniek of methodiek zou kunnen leren die veel voor je toekomstige cliënten zou kunnen betekenen? Niet alleen help je ze van issues af of laat je ze inzichtelijk ontdekken wat ze al zo lang onnodig bij zicht dragen. Maar je leert ook verder te kijken. Verder dan alleen een stuk regressie… Cliënten komen niet alleen bij je voor pijn of ongemak. Ze komen bij je met levensvragen!

En om deze levensvragen te kunnen behandelen wil je goed getraind zijn in moderne en goede technieken. Onze opleiding Advanced Hypnotherapeut en Soulkey Therapeut hebben regressietherapie als onderdeel van een groter geheel. Niet alleen leer je regressie uit te voeren, maar je bent zelfs in staat via trance cliënten in een hogere staat van zijn te brengen waar een positieve verandering kan plaatsvinden na de opleiding regressietherapie. Maar ook zaken als reïncarnatie en communicatie op een hoger (ziels) niveau.

Regressietherapie binnen meerder technieken waarmee jij jouw client echt tot op een hoger level kan helpen.  

regression-therapy
9

 De opleiding tot Soulkey Therapeut duurt 4 dagen, 32 contact uren.
 Na deze opleiding kan je zelfstandig cliënten helpen bij hun levensvragen, trauma’s en   blokkades. 

 De vak-opleiding Advanced Hypnotherapeut duurt 22 dagen, 176 contact uren. 
 Na deze opleiding ben jij in staat om elke hulpvraag te behandelen via meerdere
 technieken en methodieken. Zodat je altijd een techniek hebt die bij je cliënt past.

Deze trainingen zijn volledig geaccrediteerd via de KTNO